Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: LILIACUL Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 30934
LILIACUL Ripensia CF
433nou Tactiek Rip01
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 64.4
excellent Schieten outstanding
solid Passen very good
very good Verdedigen formidable


3e minuut.
Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórniak verovert de bal door een tackle van achteren. Podgórniak met een sublieme pass. Butacu rent richting de bal. Butacu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Calafiore met een sublieme pass. Abrashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marina bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrashev verovert de bal door een tackle van achteren. Abrashev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Podgórniak met een sublieme pass. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu passt de bal met de wreef. Abrashev is nu in balbezit. Abrashev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Boca speelt de bal door. Rizaris kopt de bal weg. Butacu is nu in balbezit. Butacu haalt uit met een fantastische trap. Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - Ripensia CF 0:1

41e minuut.
Butacu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Abrashev de bal onder controle te krijgen. Marina is nu in balbezit. Abrashev verovert de bal door een tackle van achteren. Abrashev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - Ripensia CF 0:2

42e minuut.
Bolaño passt de bal zonder na te denken. Yano is nu in balbezit. Ferdinand begaat een overtreding. Ferdinand krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Oberberg de bal onder controle te krijgen. Abrashev rent richting de bal. Abrashev passt de bal met de wreef. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LILIACUL 63%, Ripensia CF 37%.
LILIACUL - Ripensia CF 0:2

49e minuut.
Pineda Romero passt de bal zonder na te denken. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Pirela ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pirela naar de kleedkamers voor een vroege douche. Butacu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abrashev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Boca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - Ripensia CF 0:3

53e minuut.
Rizaris speelt de bal door. Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand passt de bal in één keer door. Abrashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrashev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Podgórniak rent richting de bal. Podgórniak passt de bal met de wreef. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu schiet op doel. Boca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - Ripensia CF 0:4

56e minuut.
Pineda Romero is nu in balbezit. Pineda Romero passt de bal met de wreef. Butacu rent richting de bal. Butacu haalt uit met een fantastische trap. Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - Ripensia CF 0:5

56e minuut.
Bolaño is nu in balbezit. Bolaño passt de bal met de wreef. Khắc Cường heeft problemen om de bal te vangen. Abrashev rent richting de bal. Abrashev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Abrashev passt de bal met de wreef. Pineda Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda Romero speelt de bal door. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu haalt uit met een fantastische trap. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Abrashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường rent richting de bal. Abrashev verovert de bal door een tackle van achteren. Abrashev probeert naar een medespeler te passen. Pineda Romero geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Spiota kopt de bal weg. Daar is Podgórniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podgórniak passt de bal in één keer door. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Butacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Sinovčić geeft een lange en hoge pass. Oberberg kopt de bal weg. Yano is nu in balbezit. Yano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - Ripensia CF 1:5

87e minuut.
Ilg speelt de bal door. Gheţea rent richting de bal. Gheţea passt de bal zonder na te denken. Trường Nam is nu in balbezit. Trường Nam schiet op doel. Socaciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Trường Nam passt de bal in één keer door. Oberberg is nu in balbezit. Yano rent richting de bal. Yano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LILIACUL - Ripensia CF 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LILIACUL 55%, Ripensia CF 45%.
LILIACUL - Ripensia CF 2:5