Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC INTERNATIONALE Ripensia CF
*Alina* Tactiek Rip01
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
62.8 gemiddelde waardering 62.4
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


12e minuut.
Esquerdinha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferdinand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pineda Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda Romero geeft een hoge lob. Vekram probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butacu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC INTERNATIONALE - Ripensia CF 0:1

14e minuut.
Inga passt de bal in één keer door. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buraczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buraczek krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Mendalka probeert naar een medespeler te passen. Buraczek rent richting de bal. Buraczek met een sublieme pass. Roşca rent richting de bal. Roşca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mendalka heeft problemen om de bal te vangen. Mendalka speelt de bal door. Buraczek is nu in balbezit. Buraczek geeft een hoge lob. Coc springt en kopt de bal. Socaciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pineda Romero rent richting de bal. Pineda Romero geeft de bal voor. Klungelig pakt Kozik de bal. Abrashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrashev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC INTERNATIONALE 55%, Ripensia CF 45%.
FC INTERNATIONALE - Ripensia CF 0:1

58e minuut.
Esquerdinha is nu in balbezit. Pineda Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda Romero probeert naar een medespeler te passen. Butacu rent richting de bal. Butacu haalt uit met een fantastische trap. Vekram kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Pineda Romero probeert de bal met de borst te controleren. Pineda Romero geeft een lange en hoge pass. Abrashev heeft problemen om de bal te vangen. Butacu is nu in balbezit. Butacu draait met de bal, schiet en ... Vekram bokst de bal weg.

66e minuut.
Coc controleert de bal met de borst. Ilg rent richting de bal. Ilg passt de bal zonder na te denken. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Esquerdinha geeft de bal voor. Roşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilg begaat een overtreding. Ilg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC INTERNATIONALE 63%, Ripensia CF 37%.
FC INTERNATIONALE - Ripensia CF 0:1