Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fontdor Gerona Phoenix - U Craiova
Experimental 532 Tactiek 5-3-2-X
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
68.1 gemiddelde waardering 53.9
outstanding Schieten very good
outstanding Passen good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Coranga geeft de bal voor. Berán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muscă. Muscă krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Ox-Chamberlain probeert naar een medespeler te passen. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch passt de bal met de wreef. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. Dubiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Panamenho geeft de bal voor. Glöckl is nu in balbezit. Glöckl passt de bal met de wreef. Toader rent richting de bal. Toader schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ox-Chamberlain bereikt de bal nog maar net als eerste. Ox-Chamberlain geeft een hoge lob. do Futebol rent richting de bal. do Futebol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Phoenix - U Craiova 1:0

18e minuut.
Inworp. Stufosu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muscă geeft de bal voor. Dimitrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Glöckl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korbut komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Inworp. Kunčinas komt het veld opgelopen. Carranza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wessel komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Sá Paiva rent richting de bal. Kunčinas is nu in balbezit. Sá Paiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunčinas is nu in balbezit. Kunčinas schiet op doel. Dubiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Toader stond buitenspel. Major maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Dubiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Phoenix - U Craiova 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 45%, Phoenix - U Craiova 55%.
Fontdor Gerona - Phoenix - U Craiova 2:0

46e minuut.
Dębek komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ox-Chamberlain rent richting de bal. Ox-Chamberlain passt de bal met de wreef. Kunčinas is nu in balbezit. Kunčinas draait met de bal, schiet en ... Dubiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Phoenix - U Craiova 3:0

59e minuut.
Matouch is nu in balbezit. Sá Paiva rent richting de bal. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Sá Paiva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Korbut rent richting de bal. Korbut geeft de bal voor. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Sá Paiva onderschept slim de pass. Sá Paiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dubiński met een harde bal richting middenveld. Ox-Chamberlain kopt de bal weg. Klungelig pakt Stufosu de bal. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Dubiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Matouch met de inworp. Ox-Chamberlain met een sublieme pass. Kunčinas is nu in balbezit. Kunčinas haalt uit met een fantastische trap. Truszczyński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Phoenix - U Craiova 4:0

70e minuut.
Daar is Giannini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannini geeft de bal voor. Daar is Dębek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toader is nu in balbezit. Toader draait met de bal, schiet en ... Süveges bokst de bal weg.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giannini met de inworp. Nuredini probeert naar een medespeler te passen. Toader rent richting de bal. Toader draait met de bal, schiet en ... Süveges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Coranga de bal onder controle te krijgen. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... Galindo probeert de bal aan de voet te houden. Dubiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Phoenix - U Craiova 5:0

86e minuut.
Ox-Chamberlain geeft de bal voor. Klungelig pakt Kunčinas de bal. Nuredini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunčinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunčinas haalt uit met een fantastische trap. Dubiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ox-Chamberlain passt de bal met de wreef. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut passt de bal in één keer door. Kunčinas is nu in balbezit. Kunčinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 40%, Phoenix - U Craiova 60%.
Fontdor Gerona - Phoenix - U Craiova 5:0