Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Magic Land
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 39241
RAVOLI FC F.C. Corvinul
incercare433ex1` Tactiek 08-B
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
65.3 gemiddelde waardering 68.3
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Gastaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barends verovert de bal door een tackle van achteren. Barends geeft de bal voor. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk geeft de bal voor. Sârb bokst de bal weg. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - F.C. Corvinul 1:0

3e minuut.
Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hechter verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzi controleert de bal met de borst. Franczyk rent richting de bal. Franczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - F.C. Corvinul 2:0

9e minuut.
Wojcieszek met de inworp. Regedei geeft de bal voor. Olimpo verovert de bal door een tackle van achteren. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - F.C. Corvinul 2:1

10e minuut.
Franczyk met een sublieme pass. Pararols rent richting de bal. Pararols geeft de bal voor. Chudzio rent richting de bal. Chudzio schiet op doel. Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Valckx met een snelle inworp. Barbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio onderschept slim de pass. Chudzio schiet op doel. Sârb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - F.C. Corvinul 3:1

15e minuut.
Amar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Trotzig zijn tegenspeler op de grond. Trotzig krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pararols met een snelle inworp. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç passt de bal met de wreef. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio schiet op doel. Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Amar speelt de bal door. Wojcieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojcieszek passt de bal met de wreef. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Akifsoy bokst de bal weg.

22e minuut.
Klungelig pakt Wojcieszek de bal. Żyłas bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłas geeft een hoge lob. Franczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Sârb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Barends verovert de bal door een tackle van achteren. Barends met een sublieme pass. Żyłas met een sublieme pass. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Bălănescu kopt de bal weg. Barends rent richting de bal. Barends geeft de bal voor. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gal verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pararols geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Franczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - F.C. Corvinul 4:1

35e minuut.
Regedei speelt de bal door. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu passt de bal met de wreef. Gastaldi is nu in balbezit. Gastaldi schiet op doel. Akifsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Trotzig met een sublieme pass. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hechter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Franczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Chudzio neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Olimpo speelt de bal door. Pararols is nu in balbezit. Pararols met een sublieme pass. Chudzio rent richting de bal. Chudzio geeft een hoge lob. Sârb bokst de bal weg. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - F.C. Corvinul 5:1

43e minuut.
Regedei is nu in balbezit. Regedei passt de bal met de wreef. Melenovský met een sublieme pass. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk passt de bal met de wreef. Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 50%, F.C. Corvinul 50%.
RAVOLI FC - F.C. Corvinul 5:1

46e minuut.
Mecu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pararols met de inworp. Mecu is nu in balbezit. Mecu passt de bal zonder na te denken. Chudzio rent richting de bal. Chudzio haalt uit met een fantastische trap. Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Olimpo verovert de bal door een tackle van achteren. Valckx rent richting de bal. Valckx passt de bal met de wreef. Oprică is nu in balbezit. Oprică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - F.C. Corvinul 5:2

54e minuut.
Barends geeft een lange en hoge pass. Amar probeert naar een medespeler te passen. Pezzi rent richting de bal. Pezzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pararols bereikt de bal nog maar net als eerste. Pararols passt de bal in één keer door. Chudzio met een sublieme pass. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Franczyk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Buitenspel voor Pezzi. Goede buitenspelval van de verdediging. Chirmuş komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Trotzig kopt de bal weg. Mecu probeert naar een medespeler te passen. Pararols met een sublieme pass. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Lord komt het veld opgelopen. Profire komt het veld opgelopen. Mureşan komt het veld opgelopen. Lup komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pararols passt de bal in één keer door. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbé begaat een overtreding. Barbé krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Melenovský onderschept slim de pass. Chirmuş rent richting de bal. Chirmuş speelt de bal door. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk draait met de bal, schiet en ... Sârb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Oprică stond buitenspel. Majerník komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mureşan is nu in balbezit. Barends onderschept slim de pass. Barends met een sublieme pass. Majerník rent richting de bal. Majerník haalt uit met een fantastische trap. Sârb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Olimpo passt de bal zonder na te denken. Majerník is nu in balbezit. Majerník probeert naar een medespeler te passen. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio schiet op doel. Sârb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 43%, F.C. Corvinul 57%.
RAVOLI FC - F.C. Corvinul 5:2