Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. S Gura Humorului FC Aquarius TITAN
5-3-2 Tactiek n5.1
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 65.9
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


10e minuut.
Eiro verovert de bal door een tackle van achteren. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moré probeert naar een medespeler te passen. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mačijauskas met een sublieme pass. Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Derli passt de bal zonder na te denken. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadzawicki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 1:0

16e minuut.
Filocorto rent richting de bal. Filocorto geeft de bal voor. Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Starowicz draait met de bal, schiet en ... Banişevski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 1:1

28e minuut.
Filocorto kopt de bal weg. Kästli rent richting de bal. Starowicz onderschept slim de pass. Starowicz haalt uit met een fantastische trap. Banişevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 1:2

30e minuut.
Socol is nu in balbezit. Socol passt de bal in één keer door. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Starowicz rent richting de bal. Starowicz haalt uit met een fantastische trap. Banişevski bokst de bal weg. Daar is Kästli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 1:3

33e minuut.
Jegier verovert de bal door een tackle van achteren. Jegier geeft de bal voor. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka schiet op doel. Tilincă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 2:3

38e minuut.
Jegier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Filocorto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giszka rent richting de bal. Giszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Đình Phong met een sublieme pass. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis is nu in balbezit. Giszka onderschept slim de pass. Giszka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 2:4

42e minuut.
Moré met een sublieme pass. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Derli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Derli krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sadzawicki rent richting de bal. Baretti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sadzawicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Hasi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sadzawicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 3:4

45e minuut.
Moré is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mačijauskas. Moré raakt geblesseerd tijdens het duel. Moré zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Filocorto rent richting de bal. Filocorto geeft de bal voor. Starowicz rent richting de bal. Starowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 56%, FC Aquarius TITAN 44%.
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 3:5

47e minuut.
Mačijauskas speelt de bal door. Hasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasi passt de bal met de wreef. Kalaka rent richting de bal. Kalaka schiet op doel. Tilincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Socol geeft een hoge lob. Daar is Starowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giszka rent richting de bal. Starowicz is nu in balbezit. Starowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 3:6

51e minuut.
Daar is Sadzawicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadzawicki passt de bal zonder na te denken. Hasi is nu in balbezit. Hasi geeft de bal voor. Kalaka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mačijauskas is nu in balbezit. Mačijauskas passt de bal in één keer door. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 4:6

61e minuut.
Kalaka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Aurrekoetxea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong geeft een lange en hoge pass. Starowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Hasi geeft een hoge lob. Sadzawicki kopt de bal weg. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka draait met de bal, schiet en ... Tilincă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 5:6

73e minuut.
Sarna met de inworp. Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong met een sublieme pass. Giszka rent richting de bal. Giszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Jegier de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hasi is nu in balbezit. Hasi geeft de bal voor. Sarna verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaka is nu in balbezit. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. Tilincă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Eiro probeert naar een medespeler te passen. Moré bereikt de bal nog maar net als eerste. Moré probeert naar een medespeler te passen. Giszka rent richting de bal. Giszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 5:7

83e minuut.
Filocorto passt de bal zonder na te denken. Moré rent richting de bal. Moré passt de bal in één keer door. Socol bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Mačijauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Socol onderschept slim de pass. Socol passt de bal zonder na te denken. Giszka rent richting de bal. Giszka draait met de bal, schiet en ... Banişevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Filocorto geeft de bal voor. Giszka heeft problemen om de bal te vangen. Socol met een sublieme pass. Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Starowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 59%, FC Aquarius TITAN 41%.
C. S Gura Humorului - FC Aquarius TITAN 5:7