Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sărăcie de echipă Phoenix - U Craiova
5-2-1-2 Tactiek 5-3-2-X
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
67.8 gemiddelde waardering 54.1
formidable Schieten solid
formidable Passen solid
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Padineanu rent richting de bal. Padineanu speelt de bal door. Popa rent richting de bal. Popa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Phoenix - U Craiova 1:0

4e minuut.
Raith rent richting de bal. Raith passt de bal met de wreef. Dimitrescu rent richting de bal. Dimitrescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sărăcie de echipă - Phoenix - U Craiova 1:1

18e minuut.
Buitenspel voor Padineanu. Goede buitenspelval van de verdediging. Pungă komt het veld opgelopen. Verhüterli komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Tezkere probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toader bereikt de bal nog maar net als eerste. Tezkere legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tezkere krijgt een gele kaart. Toader is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toader legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Toader is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Phoenix - U Craiova 1:2

21e minuut.
Wessel speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răboj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Longis geeft een lange en hoge pass. Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Tezkere is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimitrescu. Tezkere is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jakubiak komt het veld opgelopen. Dicu komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Jakubiak probeert naar een medespeler te passen. Truszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pungă rent richting de bal. Pungă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sărăcie de echipă - Phoenix - U Craiova 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sărăcie de echipă 53%, Phoenix - U Craiova 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sărăcie de echipă - Phoenix - U Craiova 2:2

48e minuut.
Coranga met een snelle inworp. Breg rent richting de bal. Breg geeft de bal voor. Pungă rent richting de bal. Pungă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Krusiński kopt de bal weg. Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giannini met de inworp. Jakubiak is nu in balbezit. Nuredini onderschept slim de pass. Nuredini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dimitrescu speelt de bal door. Jakubiak rent richting de bal. Jakubiak passt de bal zonder na te denken. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński geeft een hoge lob. Dubiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Galindo rent richting de bal. Verhüterli verovert de bal door een tackle van achteren. Pungă is nu in balbezit. Verhüterli rent richting de bal. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Longis verovert de bal door een tackle van achteren. Longis probeert naar een medespeler te passen. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Phoenix - U Craiova 3:2

63e minuut.
Longis met een sublieme pass. Krusiński rent richting de bal. Krusiński geeft de bal voor. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... Dubiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zlatkovič komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pungă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zlatkovič legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Phoenix - U Craiova 4:2

84e minuut.
Jakubiak probeert naar een medespeler te passen. Zlatkovič is nu in balbezit. Wessel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zlatkovič raakt geblesseerd tijdens het duel. Zlatkovič legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Longis passt de bal in één keer door. Tremoulinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas met een sublieme pass. Krusiński geeft een lange en hoge pass. Zlatkovič krijgt zijn hoofd ertegen. Dubiński bokst de bal weg. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sărăcie de echipă - Phoenix - U Craiova 5:2

87e minuut.
Toader probeert naar een medespeler te passen. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuredini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nuredini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sărăcie de echipă 34%, Phoenix - U Craiova 66%.
Sărăcie de echipă - Phoenix - U Craiova 5:2