Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bunicutza05 Fontdor Gerona
trick central Tactiek Experimental 532
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
61.5 gemiddelde waardering 68.5
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


11e minuut.
Kuleczka geeft een hoge lob. Inworp. Korbut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ox-Chamberlain geeft een hoge lob. Sá Paiva krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Fontdor Gerona 0:1

13e minuut.
Panamenho onderschept slim de pass. Parezanović met een sublieme pass. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bunicutza05 - Fontdor Gerona 1:1

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Korbut de bal onder controle te krijgen. Raneri verovert de bal door een tackle van achteren. Raneri passt de bal met de wreef. Parezanović heeft problemen om de bal te vangen. Parezanović haalt uit met een fantastische trap. Süveges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Prisecari rent richting de bal. Major verovert de bal door een tackle van achteren. Pontigia verovert de bal door een tackle van achteren. Pontigia geeft een hoge lob. Parezanović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Parezanović kopt de bal weg. Dębek heeft problemen om de bal te vangen. Berán is nu in balbezit. Parezanović onderschept slim de pass. Parezanović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Prisecari stond buitenspel. Kunčinas komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Major maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kuleczka rent richting de bal. Kuleczka geeft een lange en hoge pass. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović haalt uit met een fantastische trap. Süveges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Panamenho geeft een lange en hoge pass. Kuleczka kopt de bal weg. Klungelig pakt Dębek de bal. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 50%, Fontdor Gerona 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bunicutza05 - Fontdor Gerona 1:1

46e minuut.
Kadioui kopt de bal weg. Raneri rent richting de bal. Raneri passt de bal met de wreef. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Matouch passt de bal met de wreef. Sá Paiva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuleczka. Sá Paiva raakt geblesseerd tijdens het duel. Sá Paiva komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pontigia rent richting de bal. Pontigia passt de bal in één keer door. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović schiet op doel. Panamenho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Süveges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Raneri probeert naar een medespeler te passen. Major heeft problemen om de bal te vangen. Major probeert naar een medespeler te passen. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Süveges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Pontigia passt de bal in één keer door. Daar is Eggimann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eggimann passt de bal in één keer door. Parezanović is nu in balbezit. Parezanović draait met de bal, schiet en ... Süveges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Parezanović kopt de bal weg. Eggimann is nu in balbezit. Eggimann passt de bal met de wreef. Prisecari rent richting de bal. Prisecari draait met de bal, schiet en ... Süveges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Kuleczka geeft een hoge lob. Parezanović bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Eggimann zal de hoekschop nemen. Parezanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Süveges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prisecari bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisecari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Fontdor Gerona 2:1

80e minuut.
Korbut rent richting de bal. Kadioui verovert de bal door een tackle van achteren. Kadioui passt de bal met de wreef. Parezanović rent richting de bal. Parezanović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Parezanović geeft de bal voor. Daar is Boháček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari haalt uit met een fantastische trap. Süveges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bunicutza05 - Fontdor Gerona 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bunicutza05 34%, Fontdor Gerona 66%.
bunicutza05 - Fontdor Gerona 3:1