Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aquarius TITAN F.C. Corvinul
n5.1 Tactiek 08-B-UD
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
66 gemiddelde waardering 66.1
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Starowicz is nu in balbezit. Regedei rent richting de bal. Regedei probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Wojcieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Wojcieszek speelt de bal door. Valckx probeert naar een medespeler te passen. Gastaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong passt de bal in één keer door. Giszka rent richting de bal. Giszka draait met de bal, schiet en ... Sârb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aquarius TITAN - F.C. Corvinul 1:0

23e minuut.
Wojcieszek speelt de bal door. Regedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Regedei passt de bal met de wreef. Gastaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aquarius TITAN - F.C. Corvinul 1:1

24e minuut.
Regedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Regedei speelt de bal door. Sarna speelt de bal door. Giszka rent richting de bal. Giszka schiet op doel. Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Giszka heeft problemen om de bal te vangen. Socol is nu in balbezit. Socol speelt de bal door. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Giszka probeert naar een medespeler te passen. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong passt de bal zonder na te denken. Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Starowicz schiet op doel. Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aquarius TITAN 44%, F.C. Corvinul 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Aquarius TITAN - F.C. Corvinul 1:1

49e minuut.
Klungelig pakt Moré de bal. Met opzet legt Valckx zijn tegenspeler op de grond. Moré raakt geblesseerd tijdens het duel. Moré zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Filocorto heeft problemen om de bal te vangen. Filocorto probeert naar een medespeler te passen. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka schiet op doel. Paal! Sârb bokst de bal weg.

51e minuut.
Eiro kan de bal niet met de borst controleren. Eiro geeft een hoge lob. Filocorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Filocorto geeft een hoge lob. Starowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sârb met een harde bal richting middenveld. Valckx kopt de bal weg. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aquarius TITAN - F.C. Corvinul 1:2

58e minuut.
Wojcieszek probeert naar een medespeler te passen. Judele rent richting de bal. Socol begaat een overtreding. Socol krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Regedei passt de bal zonder na te denken. Eiro is nu in balbezit. Eiro passt de bal met de wreef. Filocorto is nu in balbezit. Filocorto schiet op doel. Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Klungelig pakt Socol de bal. Socol met een sublieme pass. Đình Phong is nu in balbezit. Đình Phong geeft een lange en hoge pass. Starowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Profire komt het veld opgelopen. Mureşan komt het veld opgelopen. Lup komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Moré met een snelle inworp. Filocorto is nu in balbezit. Filocorto met een sublieme pass. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka draait met de bal, schiet en ... Sârb bokst de bal weg.

76e minuut.
Mureşan probeert naar een medespeler te passen. Valckx probeert naar een medespeler te passen. Gastaldi rent richting de bal. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire draait met de bal, schiet en ... Tilincă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Starowicz kopt de bal weg. Filocorto bereikt de bal nog maar net als eerste. Filocorto met een sublieme pass. Giszka is nu in balbezit. Giszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong passt de bal zonder na te denken. Starowicz is nu in balbezit. Starowicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aquarius TITAN 42%, F.C. Corvinul 58%.
FC Aquarius TITAN - F.C. Corvinul 1:2