Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. S Gura Humorului RAVOLI FC
5-3-2 Tactiek incercare433ex1`
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
62.3 gemiddelde waardering 66.4
zeer goed Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mačijauskas speelt de bal door. Derli geeft een lange en hoge pass. Sadzawicki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - RAVOLI FC 1:0

8e minuut.
Pararols rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lixandru met een snelle inworp. Pararols geeft een hoge lob. Franczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Daar is Chirmuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chirmuş speelt de bal door. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk draait met de bal, schiet en ... Banişevski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C. S Gura Humorului - RAVOLI FC 1:1

32e minuut.
Chirmuş passt de bal in één keer door. Franczyk rent richting de bal. Kohen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kohen krijgt een gele kaart. Franczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pezzi neemt zijn aanloop. Banişevski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - RAVOLI FC 1:2

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lixandru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pararols geeft een hoge lob. Chudzio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - RAVOLI FC 1:3

39e minuut.
Chirmuş bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chirmuş met een snelle inworp. Pararols is nu in balbezit. Pararols geeft de bal voor. Banişevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 53%, RAVOLI FC 47%.
C. S Gura Humorului - RAVOLI FC 1:3

46e minuut.
Gürgenç probeert naar een medespeler te passen. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio passt de bal met de wreef. Franczyk heeft problemen om de bal te vangen. Franczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Chirmuş geeft een hoge lob. Francis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk draait met de bal, schiet en ... Banişevski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - RAVOLI FC 1:4

51e minuut.
Francis geeft een hoge lob. Inworp. Chirmuş met de inworp. Pararols rent richting de bal. Pararols draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sadzawicki kopt de bal weg. Hasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasi passt de bal met de wreef. Sadzawicki rent richting de bal. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Franczyk is nu in balbezit. Czapliński is nu in balbezit. Franczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Franczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - RAVOLI FC 1:5

58e minuut.
Melenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Melenovský met een sublieme pass. Pararols probeert naar een medespeler te passen. Franczyk rent richting de bal. Franczyk schiet op doel. Banişevski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - RAVOLI FC 1:6

61e minuut.
Buitenspel voor Sadzawicki. Goede buitenspelval van de verdediging. Markiet komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pezzi kopt de bal weg. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Franczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - RAVOLI FC 1:7

65e minuut.
Jegier is nu in balbezit. Jegier passt de bal met de wreef. Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio geeft de bal voor. Pezzi krijgt zijn hoofd ertegen. Banişevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Melenovský rent richting de bal. Markiet is nu in balbezit. Markiet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Franczyk de bal. Franczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gürgenç onderschept slim de pass. Gürgenç probeert naar een medespeler te passen. Pararols is nu in balbezit. Pararols geeft een lange en hoge pass. Franczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kalaka rent richting de bal. Olimpo verovert de bal door een tackle van achteren. Olimpo passt de bal in één keer door. Chudzio rent richting de bal. Chudzio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Melenovský heeft problemen om de bal te vangen. Melenovský speelt de bal door. Lixandru speelt de bal door. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Chudzio is nu in balbezit. Chudzio geeft de bal voor. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi schiet op doel. Banişevski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. S Gura Humorului - RAVOLI FC 1:8

88e minuut.
Derli onderschept slim de pass. Derli geeft de bal voor. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. S Gura Humorului 65%, RAVOLI FC 35%.
C. S Gura Humorului - RAVOLI FC 1:8