Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adrianos@club SC Hyperion
Aditionala 2 Tactiek Klopp 2019
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 61.4
excellent Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Berbelidis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Galin neemt vlug de vrije trap. Marshall kan de bal niet met de borst controleren. López Ramos rent richting de bal. López Ramos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Minh Ngọc probeert naar een medespeler te passen. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Penders bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. López Ramos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - SC Hyperion 0:1

13e minuut.
Marshall geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Watson de bal onder controle te krijgen. Athmani rent richting de bal. Athmani draait met de bal, schiet en ... Salachna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adrianos@club - SC Hyperion 1:1

41e minuut.
López Ramos is nu in balbezit. Eduard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Ramos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Udvardy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Minh Ngọc rent richting de bal. Minh Ngọc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 59%, SC Hyperion 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adrianos@club - SC Hyperion 1:1

46e minuut.
Groń geeft de bal voor. Berbelidis rent richting de bal. Galin begaat een overtreding. Galin krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Pilarczyk rent richting de bal. Dib rent richting de bal. Dib passt de bal met de wreef. Athmani rent richting de bal. Athmani haalt uit met een fantastische trap. Salachna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - SC Hyperion 2:1

50e minuut.
Minh Ngọc rent richting de bal. Giardulli probeert naar een medespeler te passen. López Ramos rent richting de bal. López Ramos haalt uit met een fantastische trap. Gottesmacher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adrianos@club - SC Hyperion 2:2

57e minuut.
Groń geeft een hoge lob. Giardulli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marcotti de bal. Polio bereikt de bal nog maar net als eerste. Polio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Curtis komt het veld opgelopen. Domachowski komt het veld opgelopen. Polakiewicz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Watson kopt de bal weg. Polio bereikt de bal nog maar net als eerste. Polio passt de bal met de wreef. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos draait met de bal, schiet en ... Gottesmacher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Udvardy geeft de bal voor. López Ramos rent richting de bal. Marshall begaat een overtreding. Marshall krijgt een gele kaart.

78e minuut.
López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Eduard is nu in balbezit. Minh Ngọc verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Ngọc haalt uit met een fantastische trap. López Ramos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. López Ramos rent richting de bal. López Ramos haalt uit met een fantastische trap. Gottesmacher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - SC Hyperion 2:3

79e minuut.
Klungelig pakt Galin de bal. Galin geeft de bal voor. Dib geeft de bal voor. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski haalt uit met een fantastische trap. Salachna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski passt de bal in één keer door. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adrianos@club - SC Hyperion 3:3

84e minuut.
Polakiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Udvardy. Polakiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polakiewicz met een snel genomen vrije trap. Athmani rent richting de bal. Athmani schiet op doel. Salachna bokst de bal weg.

85e minuut.
Watson geeft de bal voor. Groń kan de bal niet met de borst controleren. Minh Ngọc bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos is nu in balbezit. López Ramos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Giardulli is nu in balbezit. Giardulli passt de bal met de wreef. López Ramos rent richting de bal. López Ramos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - SC Hyperion 3:4

87e minuut.
Giardulli probeert naar een medespeler te passen. López Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Eduard bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramos onderschept slim de pass. López Ramos haalt uit met een fantastische trap. Gottesmacher bokst de bal weg. Savanchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcotti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Savanchuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López Ramos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - SC Hyperion 3:5

89e minuut.
Pilarczyk geeft een hoge lob. Domachowski kopt de bal weg. Udvardy controleert de bal met de borst. Athmani rent richting de bal. Athmani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Giardulli rent richting de bal. Curtis onderschept slim de pass. Curtis geeft de bal voor. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Salachna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Athmani is nu in balbezit. Athmani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
adrianos@club - SC Hyperion 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adrianos@club 56%, SC Hyperion 44%.
adrianos@club - SC Hyperion 4:5