Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fontdor Gerona Sărăcie de echipă
Experimental 532 Tactiek Barcelona
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
70.7 gemiddelde waardering 70.9
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Kubas passt de bal in één keer door. Jakubiak speelt de bal door. Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas geeft een hoge lob. Verhüterli maakt een snoekduik en kopt de bal. Süveges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas passt de bal in één keer door. Krusiński is nu in balbezit. Krusiński geeft de bal voor. Verhüterli springt en kopt de bal. Süveges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Krusiński speelt de bal door. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Boháček legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Verhüterli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verhüterli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Sărăcie de echipă 0:1

14e minuut.
Jakubiak met een sublieme pass. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Dicu met een sublieme pass. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli schiet op doel. Süveges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panamenho rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kubas neemt de hoekschop. Verhüterli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu met een sublieme pass. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński geeft een lange en hoge pass. Verhüterli is nu in balbezit. Paal!

34e minuut.
Longis is nu in balbezit. Longis met een sublieme pass. Kubas rent richting de bal. Kubas geeft een hoge lob. Verhüterli maakt een snoekduik en kopt de bal. Süveges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Matouch probeert de bal met de borst te controleren. Longis rent richting de bal. Longis passt de bal met de wreef. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... Süveges bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Jakubiak kopt de bal weg. Daar is Dicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krusiński speelt de bal door. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap. Süveges kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Korbut speelt de bal door. do Futebol rent richting de bal. Taquara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. do Futebol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. do Futebol komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 64%, Sărăcie de echipă 36%.
Fontdor Gerona - Sărăcie de echipă 0:1

46e minuut.
Kunčinas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Major bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli onderschept slim de pass. Verhüterli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Sărăcie de echipă 0:2

53e minuut.
Korbut passt de bal zonder na te denken. Kossowski heeft problemen om de bal te vangen. Kunčinas verovert de bal door een tackle van achteren. Kunčinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Sărăcie de echipă 1:2

54e minuut.
Dębek kopt de bal weg. Dicu rent richting de bal. Dicu passt de bal zonder na te denken. Verhüterli is nu in balbezit. Verhüterli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Daar is Vardanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sá Paiva rent richting de bal. Vardanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sá Paiva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sá Paiva komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sá Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Sá Paiva passt de bal in één keer door. Matouch met een sublieme pass. Kunčinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunčinas schiet op doel. Vitomir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paź komt het veld opgelopen. Tremoulinas komt het veld opgelopen. Vavřinec komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jakubiak met een sublieme pass. Longis rent richting de bal. Longis passt de bal met de wreef. Verhüterli bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhüterli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontdor Gerona - Sărăcie de echipă 1:3

84e minuut.
Matouch geeft de bal voor. Kunčinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tremoulinas begaat een overtreding. Kunčinas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ox-Chamberlain komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dicu met een sublieme pass. Longis met een sublieme pass. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu geeft een lange en hoge pass. Verhüterli krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontdor Gerona 57%, Sărăcie de echipă 43%.
Fontdor Gerona - Sărăcie de echipă 1:3