Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Magic Land
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 58860
RAVOLI FC FC Aquarius TITAN
incercare433ex1` Tactiek n5.1
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
65.2 gemiddelde waardering 65.4
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Barends passt de bal met de wreef. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç passt de bal in één keer door. Pezzi rent richting de bal. Pezzi haalt uit met een fantastische trap. Tilincă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Majerník bereikt de bal nog maar net als eerste. Filocorto rent richting de bal. Trotzig maakt een afschuwelijke overtreding. Trotzig krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Chudzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fernández Sama de bal. Eiro rent richting de bal. Fernández Sama verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chudzio geeft een hoge lob. Eiro onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Markiet zal de hoekschop nemen. Fernández Sama maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Starowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotzig verovert de bal door een tackle van achteren. Markiet speelt de bal door. Giszka is nu in balbezit. Giszka haalt uit met een fantastische trap. Akifsoy bokst de bal weg.

40e minuut.
Barends passt de bal zonder na te denken. Moré probeert naar een medespeler te passen. Socol probeert naar een medespeler te passen. Giszka rent richting de bal. Giszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 53%, FC Aquarius TITAN 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RAVOLI FC - FC Aquarius TITAN 0:0

46e minuut.
Chirmuş komt het veld opgelopen. Pararols komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Starowicz is nu in balbezit. Trotzig verovert de bal door een tackle van achteren. Trotzig speelt de bal door. Socol rent richting de bal. Giszka rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pararols met een snelle inworp. Daar is Gürgenç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürgenç geeft de bal voor. Pezzi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Chirmuş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç speelt de bal door. Pararols geeft de bal voor. Pezzi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC Aquarius TITAN 1:0

59e minuut.
Gürgenç passt de bal met de wreef. Chirmuş rent richting de bal. Chirmuş passt de bal met de wreef. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Sarna neemt vlug de vrije trap. Barends kopt de bal weg. Gürgenç geeft een lange en hoge pass. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Gürgenç probeert naar een medespeler te passen. Chirmuş speelt de bal door. Pararols geeft een lange en hoge pass. Fernández Sama krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC Aquarius TITAN 2:0

64e minuut.
Socol passt de bal met de wreef. Olimpo verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Phong geeft een lange en hoge pass. Giszka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pararols geeft een lange en hoge pass. Fernández Sama kopt de bal weg. Chudzio is nu in balbezit. Chudzio schiet op doel. Tilincă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC Aquarius TITAN 3:0

84e minuut.
Daar is Gürgenç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giszka is nu in balbezit. Gürgenç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gürgenç krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Gürgenç geeft een hoge lob. Eiro probeert de bal met de borst te controleren. Pezzi is nu in balbezit. Pezzi schiet op doel. Tilincă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - FC Aquarius TITAN 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 39%, FC Aquarius TITAN 61%.
RAVOLI FC - FC Aquarius TITAN 4:0