Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul C. S Gura Humorului
08-B Tactiek 1
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 5
66.4 gemiddelde waardering 62.1
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Wojcieszek geeft de bal voor. Bălănescu rent richting de bal. Francis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Francis krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Mačijauskas speelt de bal door. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap. Amar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - C. S Gura Humorului 0:1

25e minuut.
Kohen rent richting de bal. Kohen geeft de bal voor. Barbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski onderschept slim de pass. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mačijauskas passt de bal zonder na te denken. Derli rent richting de bal. Derli speelt de bal door. Daar is Barczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Barbé geeft een lange en hoge pass. Gastaldi rent richting de bal. Gastaldi passt de bal met de wreef. Valckx rent richting de bal. Valckx geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hasi passt de bal met de wreef. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski passt de bal met de wreef. Derli rent richting de bal. Derli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Derli passt de bal zonder na te denken. Kohen probeert naar een medespeler te passen. Czapliński geeft een lange en hoge pass. Sadzawicki is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Mačijauskas probeert naar een medespeler te passen. Gastaldi probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Corvinul - C. S Gura Humorului 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 52%, C. S Gura Humorului 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Corvinul - C. S Gura Humorului 1:1

46e minuut.
Jegier onderschept slim de pass. Jegier geeft de bal voor. Barczewski rent richting de bal. Barczewski schiet op doel. Sârb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - C. S Gura Humorului 1:2

48e minuut.
Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hechter geeft een hoge lob. Gastaldi rent richting de bal. Gastaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Corvinul - C. S Gura Humorului 2:2

60e minuut.
Bălănescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Francis. Bălănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Regedei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Czapliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gastaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hechter verovert de bal door een tackle van achteren. Mačijauskas geeft een hoge lob. Hasi is nu in balbezit. Hasi haalt uit met een fantastische trap. Sârb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - C. S Gura Humorului 2:3

64e minuut.
Derli met een sublieme pass. Hasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasi passt de bal zonder na te denken. Sadzawicki rent richting de bal. Sadzawicki draait met de bal, schiet en ... Sârb bokst de bal weg.

68e minuut.
Valckx met een sublieme pass. Derli bereikt de bal nog maar net als eerste. Derli probeert naar een medespeler te passen. Barczewski rent richting de bal. Barczewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Derli geeft een lange en hoge pass. Sadzawicki kopt de bal weg. Daar is Amar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski schiet op doel. Sârb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lup komt het veld opgelopen. Mureşan komt het veld opgelopen. Lord komt het veld opgelopen. Profire komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Derli probeert naar een medespeler te passen. Hasi rent richting de bal. Hasi passt de bal in één keer door. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadzawicki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Regedei met een sublieme pass. Oprică rent richting de bal. Gastaldi is nu in balbezit. Gastaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Corvinul - C. S Gura Humorului 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 60%, C. S Gura Humorului 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Corvinul - C. S Gura Humorului 3:3