Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul Phoenix - U Craiova
08-B-UD Tactiek 5-3-2-X
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
60.5 gemiddelde waardering 52.2
formidable Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen very good


9e minuut.
Gastaldi geeft een lange en hoge pass. Bălănescu kopt de bal weg. Daar is Carranza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică schiet op doel. Dubiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gastaldi is nu in balbezit. Carranza verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică verovert de bal door een tackle van achteren. Oprică schiet op doel. Dubiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Phoenix - U Craiova 1:0

11e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Coranga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bălănescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gastaldi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Dubiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Phoenix - U Craiova 2:0

17e minuut.
Gastaldi is nu in balbezit. Truszczyński onderschept slim de pass. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel. Dubiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Phoenix - U Craiova 3:0

21e minuut.
Daar is Truszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălănescu rent richting de bal. Hiele is nu in balbezit. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Truszczyński geeft een hoge lob. Toader is nu in balbezit. Barbé legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toader is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dimitrescu neemt de penalty, wat een uithaal! Sârb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muscă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Toader maakt een snoekduik en kopt de bal. Sârb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Barbé probeert naar een medespeler te passen. Hiele probeert naar een medespeler te passen. Regedei met een sublieme pass. Gastaldi rent richting de bal. Gastaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stufosu met een snelle inworp. Muscă is nu in balbezit. Muscă geeft een hoge lob. Toader maakt een snoekduik en kopt de bal. Sârb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Giannini rent richting de bal. Giannini geeft een hoge lob. Toader kopt de bal weg. Dimitrescu rent richting de bal. Dimitrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 45%, Phoenix - U Craiova 55%.
F.C. Corvinul - Phoenix - U Craiova 3:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amânar komt het veld opgelopen. Fedorca komt het veld opgelopen. Judele komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Fedorca is nu in balbezit. Fedorca geeft een hoge lob. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ... Dubiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul - Phoenix - U Craiova 4:0

58e minuut.
Toader verovert de bal door een tackle van achteren. Nuredini bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuredini passt de bal met de wreef. Dimitrescu rent richting de bal. Dimitrescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coc komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Wojcieszek onderschept slim de pass. Wojcieszek speelt de bal door. Fedorca rent richting de bal. Nuredini verovert de bal door een tackle van achteren. Nuredini geeft een hoge lob. Sârb bokst de bal weg.

76e minuut.
Wojcieszek met een sublieme pass. Hiele rent richting de bal. Hiele geeft een hoge lob. Oprică rent richting de bal. Oprică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 67%, Phoenix - U Craiova 33%.
F.C. Corvinul - Phoenix - U Craiova 4:0