Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Magic Land
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 57466
RAVOLI FC Fontdor Gerona
incercare433ex1` Tactiek Experimental 532
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
66 gemiddelde waardering 70.3
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Gürgenç speelt de bal door. Pezzi is nu in balbezit. Major rent richting de bal. Pezzi onderschept slim de pass. Pezzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ox-Chamberlain geeft de bal voor. Sá Paiva kopt de bal weg. do Futebol rent richting de bal. do Futebol haalt uit met een fantastische trap. Akifsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fontdor Gerona 0:1

23e minuut.
Korbut passt de bal zonder na te denken. do Futebol rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Korbut neemt de hoekschop. do Futebol maakt een snoekduik en kopt de bal. Akifsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ox-Chamberlain passt de bal zonder na te denken. Matouch rent richting de bal. Matouch passt de bal zonder na te denken. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fontdor Gerona 0:2

43e minuut.
Gürgenç probeert naar een medespeler te passen. Chirmuş rent richting de bal. Chirmuş passt de bal in één keer door. Fernández Sama is nu in balbezit. Fernández Sama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Buitenspel voor do Futebol. Goede buitenspelval van de verdediging. Kunčinas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 53%, Fontdor Gerona 47%.
RAVOLI FC - Fontdor Gerona 0:2

52e minuut.
Panamenho probeert naar een medespeler te passen. Olimpo verovert de bal door een tackle van achteren. Pararols speelt de bal door. Franczyk is nu in balbezit. Franczyk draait met de bal, schiet en ... Süveges probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Berán probeert naar een medespeler te passen. Olimpo is nu in balbezit. Korbut onderschept slim de pass. Kunčinas is nu in balbezit. Pararols onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żyłas komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Trotzig probeert naar een medespeler te passen. Pararols rent richting de bal. Pararols passt de bal in één keer door. Fernández Sama bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Sama haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Franczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Süveges maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fontdor Gerona 1:2

65e minuut.
Akifsoy met een sublieme pass. Franczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boháček. Boháček krijgt een gele kaart. Franczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pararols zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Franczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Sá Paiva kopt de bal weg. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch met een sublieme pass. Sá Paiva is nu in balbezit. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. Akifsoy bokst de bal weg.

69e minuut.
Inworp. Matouch met een snelle inworp. Sá Paiva rent richting de bal. Sá Paiva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fontdor Gerona 1:3

71e minuut.
Boháček verovert de bal door een tackle van achteren. Boháček geeft een hoge lob. Trotzig is nu in balbezit. Sá Paiva onderschept slim de pass. Sá Paiva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Pararols rent richting de bal. Pararols geeft een hoge lob. Franczyk is nu in balbezit. Pezzi rent richting de bal. Pezzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fontdor Gerona 2:3

79e minuut.
Żyłas rent richting de bal. Żyłas passt de bal met de wreef. Pezzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzi draait met de bal, schiet en ... Süveges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RAVOLI FC - Fontdor Gerona 3:3

83e minuut.
Kunčinas verovert de bal door een tackle van achteren. Olimpo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kunčinas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ox-Chamberlain met een snel genomen vrije trap. Olimpo heeft problemen om de bal te vangen. Kunčinas is nu in balbezit. Kunčinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gürgenç is nu in balbezit. Gürgenç passt de bal in één keer door. Żyłas is nu in balbezit. Żyłas draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kunčinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barends met een sublieme pass. Korbut bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbut geeft de bal voor. Sá Paiva krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RAVOLI FC - Fontdor Gerona 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAVOLI FC 46%, Fontdor Gerona 54%.
RAVOLI FC - Fontdor Gerona 3:4