Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: FC Diamo
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30371
Diamo recolta
Duras Tactiek fulger
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
60.2 gemiddelde waardering 62.7
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Střelenský rent richting de bal. Střelenský geeft de bal voor. Baldt kopt de bal weg. Smolarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Patka geeft de bal voor. Eftene is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Converso. Converso krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rosada met een sublieme pass. Střelenský is nu in balbezit. Amprimo begaat een overtreding. Amprimo krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Amprimo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zorica met de inworp. Střelenský is nu in balbezit. Střelenský haalt uit met een fantastische trap. Rovine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Rosada is nu in balbezit. Rosada passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Střelenský de bal. Baldt rent richting de bal. Baldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - recolta 0:1

31e minuut.
Vaťouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaťouch passt de bal in één keer door. Střelenský rent richting de bal. Střelenský draait met de bal, schiet en ... Rovine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - recolta 0:2

34e minuut.
Rovine probeert naar een medespeler te passen. Vaťouch kopt de bal weg. Zorica is nu in balbezit. Zorica geeft een lange en hoge pass. Smolarski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Baldt is nu in balbezit. Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldt onderschept slim de pass. Baldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - recolta 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 64%, recolta 36%.
Diamo - recolta 0:3

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zorica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Střelenský is nu in balbezit. Střelenský geeft de bal voor. Rovine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - recolta 0:4

50e minuut.
Patka passt de bal zonder na te denken. Dejerfy heeft problemen om de bal te vangen. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejerfy onderschept slim de pass. Dejerfy haalt uit met een fantastische trap. Wrase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ramaglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaglie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - recolta 1:4

59e minuut.
Dejerfy probeert de bal aan de voet te houden. Kurtuluş is nu in balbezit. Dejerfy onderschept slim de pass. Dejerfy haalt uit met een fantastische trap. Wrase werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - recolta 2:4

68e minuut.
Thoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Thoma probeert naar een medespeler te passen. Patka rent richting de bal. Patka geeft de bal voor. Ramaglie springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Săvoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Săvoiu geeft de bal voor. Baldt rent richting de bal. Baldt draait met de bal, schiet en ... Rovine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - recolta 2:5

75e minuut.
N’Dour met een sublieme pass. Ovečkin is nu in balbezit. Ovečkin passt de bal met de wreef. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene draait met de bal, schiet en ... Wrase bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - recolta 3:5

77e minuut.
Thoma verovert de bal door een tackle van achteren. Thoma met een sublieme pass. Zorica is nu in balbezit. Zorica passt de bal in één keer door. Střelenský bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zorica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Střelenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Střelenský haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - recolta 3:6

85e minuut.
Smolarski verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarski geeft een lange en hoge pass. Střelenský is nu in balbezit. Střelenský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - recolta 3:7

90e minuut.
Ramaglie speelt de bal door. Ovečkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovečkin geeft een hoge lob. Daar is Eftene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftene haalt uit met een fantastische trap. Wrase bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 54%, recolta 46%.
Diamo - recolta 3:7