Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Spartacus Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 25491
Spartacus Inter Teius
1 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 63.9
formidabel Schieten formidabel
solide Passen formidabel
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Honc is nu in balbezit. Honc speelt de bal door. Chrobak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turpçu rent richting de bal. Turpçu haalt uit met een fantastische trap. Kharroubi bokst de bal weg.

6e minuut.
Klungelig pakt Del Piero de bal. Del Piero geeft een lange en hoge pass. Vihrovs kopt de bal weg. Turpçu is nu in balbezit. Turpçu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lombardo rent richting de bal. Lombardo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lisek de bal. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrobak is nu in balbezit. Chrobak probeert naar een medespeler te passen. Turpçu rent richting de bal. Turpçu schiet op doel. Kharroubi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Vrabie probeert naar een medespeler te passen. Gilchrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero begaat een overtreding. Del Piero krijgt een gele kaart. Gilchrist raakt geblesseerd tijdens het duel. Szepesi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rincón maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Inter Teius 0:1

21e minuut.
Rincón rent richting de bal. Gilchrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilchrist passt de bal met de wreef. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón haalt uit met een fantastische trap. Turrina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Inter Teius 0:2

22e minuut.
Turpçu passt de bal zonder na te denken. Yngvarsson met een sublieme pass. Chrobak met een sublieme pass. Vihrovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihrovs schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kharroubi bokst de bal weg.

23e minuut.
Molina is nu in balbezit. Molina probeert naar een medespeler te passen. Lisek is nu in balbezit. Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón draait met de bal, schiet en ... Turrina bokst de bal weg.

30e minuut.
Turpçu is nu in balbezit. Chrobak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szepesi. Szepesi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gilchrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilchrist geeft een lange en hoge pass. Belu is nu in balbezit. Rincón verovert de bal door een tackle van achteren. Rincón haalt uit met een fantastische trap. Turrina bokst de bal weg.

34e minuut.
Turpçu kopt de bal weg. Klungelig pakt Vihrovs de bal. Vujanović rent richting de bal. Vihrovs onderschept slim de pass. Vihrovs draait met de bal, schiet en ... Kharroubi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Daar is Vihrovs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szepesi verovert de bal door een tackle van achteren. Szepesi kan de bal niet met de borst controleren. Szepesi geeft een hoge lob. Rincón krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Waśków geeft de bal voor. Inworp. Yngvarsson met een snelle inworp. Chrobak geeft een lange en hoge pass. Vihrovs springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vihrovs kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lombardo. Vihrovs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Del Piero met een snel genomen vrije trap. Vihrovs krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vrabie kopt de bal weg. Daar is Del Piero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilchrist speelt de bal door. Rincón is nu in balbezit. Rincón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Yurtkulu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carbonell met een snelle inworp. Turpçu rent richting de bal. Turpçu schiet op doel. Kharroubi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Rincón onderschept slim de pass. Rincón geeft een hoge lob. Del Piero geeft een hoge lob. Vihrovs rent richting de bal. Vihrovs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 47%, Inter Teius 53%.
Spartacus - Inter Teius 0:2

47e minuut.
Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilchrist is nu in balbezit. Gilchrist passt de bal met de wreef. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Vujanović de bal. Lombardo geeft een lange en hoge pass. Rincón is nu in balbezit. Rincón draait met de bal, schiet en ... Turrina probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie passt de bal met de wreef. Gilchrist met een sublieme pass. Rincón is nu in balbezit. Rincón schiet op doel. Turrina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón geeft de bal voor. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilchrist bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilchrist haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Epifanio komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Vihrovs kopt de bal weg. Molina rent richting de bal. Honc begaat een overtreding. Honc krijgt een gele kaart. Molina raakt geblesseerd tijdens het duel. Szepesi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rincón kopt de bal weg. Gilchrist is nu in balbezit. Gilchrist haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Szepesi geeft een lange en hoge pass. Belu bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - Inter Teius 0:3

77e minuut.
Del Piero probeert naar een medespeler te passen. Honc bereikt de bal nog maar net als eerste. Honc passt de bal zonder na te denken. Turpçu is nu in balbezit. Turpçu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vrabie is nu in balbezit. Vrabie geeft een hoge lob. Daar is Yngvarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Montero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 54%, Inter Teius 46%.
Spartacus - Inter Teius 0:3