Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 33140
Universitatea Cluj-Napoca C.F. Arthur
U 523 Tactiek n1 0
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 64.5
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Ninoiu is nu in balbezit. Ninoiu geeft de bal voor. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir rent richting de bal. Zamfir draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hirata controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pajda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ninoiu kopt de bal weg. Zamfir is nu in balbezit. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Von Siebenthal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ninoiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maradona-Lmaghrib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ninoiu is nu in balbezit. Prijck onderschept slim de pass. Prijck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi passt de bal zonder na te denken. Gioga is nu in balbezit. Gioga geeft een lange en hoge pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - C.F. Arthur 1:0

21e minuut.
Mądzielewski met een sublieme pass. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir draait met de bal, schiet en ... Von Siebenthal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - C.F. Arthur 2:0

26e minuut.
Hirata passt de bal in één keer door. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burghardt. Burghardt krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Sruthi met de inworp. Mądzielewski is nu in balbezit. Mądzielewski met een sublieme pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo passt de bal met de wreef. Sruthi speelt de bal door. Zamfir rent richting de bal. Zamfir haalt uit met een fantastische trap. Von Siebenthal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Hirata rent richting de bal. Fros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fros krijgt een gele kaart. Hirata is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hirata neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - C.F. Arthur 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 45%, C.F. Arthur 55%.
Universitatea Cluj-Napoca - C.F. Arthur 3:0

56e minuut.
Feidt probeert naar een medespeler te passen. Savčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Savčić passt de bal in één keer door. Prijck is nu in balbezit. Prijck schiet op doel. Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Czyż speelt de bal door. Sruthi controleert de bal met de borst. Sruthi speelt de bal door. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Von Siebenthal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Mądzielewski rent richting de bal. Mądzielewski met een sublieme pass. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. İkizler rent richting de bal. İkizler geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Donis passt de bal in één keer door. Savčić speelt de bal door. Prijck rent richting de bal. Prijck haalt uit met een fantastische trap. Czyż werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - C.F. Arthur 3:1

71e minuut.
Pajda is nu in balbezit. Pajda passt de bal in één keer door. Sruthi speelt de bal door. Hirata rent richting de bal. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Von Siebenthal bokst de bal weg.

79e minuut.
Mądzielewski onderschept slim de pass. Mądzielewski probeert naar een medespeler te passen. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hirata de bal. Hirata schiet op doel. Von Siebenthal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ronaldo onderschept slim de pass. Ninoiu is nu in balbezit. Prijck onderschept slim de pass. Prijck haalt uit met een fantastische trap. Czyż maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - C.F. Arthur 3:2

86e minuut.
Pajda rent richting de bal. Pajda geeft de bal voor. Daar is Maradona-Lmaghrib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck haalt uit met een fantastische trap. Czyż verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 49%, C.F. Arthur 51%.
Universitatea Cluj-Napoca - C.F. Arthur 3:2