Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: FC Diamo
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 22997
Diamo FCRB 1923
Duras Tactiek 19
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 66.5
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Piejko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Haluza met de inworp. Ramaglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaglie geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Variaş rent richting de bal. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. La Torre onderschept slim de pass. Variaş is nu in balbezit. Variaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Amprimo probeert de bal met de borst te controleren. Variaş probeert naar een medespeler te passen. Cincă is nu in balbezit. Cincă geeft een lange en hoge pass. Variaş krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rovine speelt de bal door. Ramaglie kopt de bal weg. Patka rent richting de bal. Patka geeft de bal voor. Eftene maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Amprimo verovert de bal door een tackle van achteren. Amprimo passt de bal in één keer door. Patka speelt de bal door. Eftene bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftene schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Patka speelt de bal door. Ramaglie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaglie passt de bal in één keer door. Eftene rent richting de bal. Eftene schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Variaş onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cincă de bal. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre schiet op doel. Na een snelle pass probeert Thoma de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Moser passt de bal zonder na te denken. Cincă rent richting de bal. Cincă passt de bal zonder na te denken. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Cincă met een sublieme pass. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu passt de bal met de wreef. Variaş rent richting de bal. Variaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 52%, FCRB 1923 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diamo - FCRB 1923 0:0

47e minuut.
Patka is nu in balbezit. Moser onderschept slim de pass. Moser geeft de bal voor. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamo - FCRB 1923 0:1

51e minuut.
Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo begaat een overtreding. Lemus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lemus met een snel genomen vrije trap. Eftene springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bălănescu probeert de bal met de borst te controleren. Dejerfy is nu in balbezit. Muszasty maakt een afschuwelijke overtreding. Muszasty krijgt een gele kaart. Dejerfy raakt geblesseerd tijdens het duel. Lemus met een snel genomen vrije trap. Eftene springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dejerfy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burkhardt komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Burkhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemus probeert naar een medespeler te passen. Burkhardt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt schiet op doel. Eftene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ramaglie is nu in balbezit. Ramaglie passt de bal met de wreef. Haluza rent richting de bal. Haluza geeft een lange en hoge pass. Eftene maakt een snoekduik en kopt de bal. Darmann bokst de bal weg.

79e minuut.
Cincă passt de bal met de wreef. Moser bereikt de bal nog maar net als eerste. Moser probeert naar een medespeler te passen. Izaguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Piejko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt La Torre de bal. Cincă is nu in balbezit. Cincă geeft een hoge lob. Variaş maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bălănescu passt de bal met de wreef. Gallardo geeft de bal voor. Thoma heeft problemen om de bal te vangen. Variaş rent richting de bal. Variaş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamo 51%, FCRB 1923 49%.
Diamo - FCRB 1923 0:1