Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sampdoria 1991 winner`s
friendly Tactiek 4-2-W-2
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
69 gemiddelde waardering 58.6
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen solide


3e minuut.
Boaçava met een sublieme pass. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek passt de bal met de wreef. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić schiet op doel. Pasaulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Adıyamanlı kopt de bal weg. Wojtaszak kan de bal niet met de borst controleren. Wojtaszak probeert naar een medespeler te passen. Pruvot is nu in balbezit. Pruvot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Inworp. Wojtaszak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Adıyamanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adıyamanlı geeft een lange en hoge pass. Pruvot springt en kopt de bal. Bonifaci bokst de bal weg.

9e minuut.
Budisavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Budisavljević passt de bal met de wreef. Atlagić rent richting de bal. Atlagić schiet op doel. Pasaulis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - winner`s 1:0

10e minuut.
Stachyra geeft een hoge lob. Wasil controleert de bal met de borst. Wojtaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaszak draait met de bal, schiet en ... Bonifaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sampdoria 1991 - winner`s 1:1

19e minuut.
Wojtaszak geeft de bal voor. Bonifaci speelt de bal door. Blakely kopt de bal weg. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wojtaszak heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaszak met een sublieme pass. Pruvot rent richting de bal. Pruvot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - winner`s 1:2

27e minuut.
de Loore kopt de bal weg. Guanglu probeert de bal aan de voet te houden. Pruvot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - winner`s 1:3

30e minuut.
Viscol is nu in balbezit. Viscol passt de bal met de wreef. Pruvot is nu in balbezit. Pruvot draait met de bal, schiet en ... Bonifaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - winner`s 1:4

31e minuut.
Wasil geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čerkez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojtaszak geeft de bal voor. de Loore maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Čerkez probeert naar een medespeler te passen. Viscol probeert naar een medespeler te passen. Kepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvot verovert de bal door een tackle van achteren. Pruvot haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Cotea passt de bal met de wreef. Viscol geeft een hoge lob. de Loore kopt de bal weg. Wojtaszak rent richting de bal. Wojtaszak haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Loore rent richting de bal. de Loore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - winner`s 1:5

44e minuut.
Adıyamanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıyamanlı passt de bal in één keer door. Wojtaszak heeft problemen om de bal te vangen. Wojtaszak geeft de bal voor. Pruvot springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barredo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 62%, winner`s 38%.
Sampdoria 1991 - winner`s 1:5

46e minuut.
Daar is Amerek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amerek speelt de bal door. Boaçava probeert naar een medespeler te passen. Finol is nu in balbezit. Finol haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Wojtaszak probeert naar een medespeler te passen. Barredo probeert naar een medespeler te passen. de Loore rent richting de bal. de Loore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - winner`s 1:6

60e minuut.
Viscol met een sublieme pass. Adıyamanlı met een sublieme pass. Wojtaszak speelt de bal door. Barredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barredo haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci bokst de bal weg. Barredo is nu in balbezit. Barredo haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci bokst de bal weg. Daar is de Loore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - winner`s 1:7

69e minuut.
Blakely geeft een lange en hoge pass. Daar is Cotea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blakely rent richting de bal. Blakely geeft een hoge lob. Finol maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Viscol onderschept slim de pass. Viscol met een sublieme pass. Barredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barredo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - winner`s 1:8

74e minuut.
Rejtan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blakely met een snelle inworp. Amerek is nu in balbezit. Amerek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wojtaszak is nu in balbezit. Wasil onderschept slim de pass. Wasil geeft de bal voor. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić haalt uit met een fantastische trap. Pasaulis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Rejtan passt de bal met de wreef. Viscol rent richting de bal. Viscol speelt de bal door. Barredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampdoria 1991 - winner`s 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampdoria 1991 50%, winner`s 50%.
Sampdoria 1991 - winner`s 1:9