Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLO COLO ALBA avantatu
4-3-3 Tactiek 541_m
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.3 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Jevđević heeft problemen om de bal te vangen. Jevđević geeft een lange en hoge pass. Teodoru controleert de bal met de borst. Sawitzki is nu in balbezit. Sawitzki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Despotidis passt de bal in één keer door. Grecu is nu in balbezit. Meriem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meriem krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez de bal. Cortez is nu in balbezit. Cortez passt de bal zonder na te denken. Meriem rent richting de bal. Meriem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Sawitzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Brocador bokst de bal weg.

22e minuut.
Jevđević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guşiţă rent richting de bal. Ferreguti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guşiţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krzyżok legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ferreguti verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreguti passt de bal in één keer door. Vinčić rent richting de bal. Vinčić haalt uit met een fantastische trap. Feni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Maftei met een sublieme pass. Despotidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok begaat een overtreding. Krzyżok krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Moldovan is nu in balbezit. Moldovan geeft een lange en hoge pass. Grecu controleert de bal met de borst. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COLO COLO ALBA - avantatu 0:1

42e minuut.
Guşiţă kan de bal niet met de borst controleren. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Brocador bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLO COLO ALBA 43%, avantatu 57%.
COLO COLO ALBA - avantatu 0:1

48e minuut.
Maftei probeert naar een medespeler te passen. Vinčić is nu in balbezit. Viinanen begaat een overtreding. Viinanen krijgt een gele kaart. Vinčić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teodoru wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Ferreguti kopt de bal weg. Maftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maftei geeft een hoge lob. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Feni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
COLO COLO ALBA - avantatu 0:2

51e minuut.
Kwiatek komt het veld opgelopen.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwiatek met de inworp. Ferreguti is nu in balbezit. Ferreguti geeft de bal voor. Meriem maakt een snoekduik en kopt de bal. Feni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Meriem is nu in balbezit. Koźmiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meriem raakt geblesseerd tijdens het duel. Teodoru neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
COLO COLO ALBA - avantatu 0:3

55e minuut.
Ustaal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustaal passt de bal in één keer door. Koszek is nu in balbezit. Guşiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşiţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Brocador met een sublieme pass. Despotidis kopt de bal weg. Meriem is nu in balbezit. Despotidis is nu in balbezit. Despotidis draait met de bal, schiet en ... Feni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Maftei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lamillo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Samudio rent richting de bal. Meriem is nu in balbezit. Grecu onderschept slim de pass. Grecu geeft de bal voor. Sawitzki kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musella komt het veld opgelopen. Bariego komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Guşiţă kopt de bal weg. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamillo is nu in balbezit. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Despotidis is nu in balbezit. Viinanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Despotidis onderschept slim de pass. Despotidis geeft de bal voor. Musella krijgt zijn hoofd ertegen. Feni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ferreguti passt de bal zonder na te denken. Despotidis is nu in balbezit. Despotidis passt de bal zonder na te denken. Musella is nu in balbezit. Musella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mini komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lamillo passt de bal zonder na te denken. Musella controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Samudio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cortez rent richting de bal. Cortez passt de bal in één keer door. Despotidis rent richting de bal. Despotidis geeft een lange en hoge pass. Mini krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Samudio geeft een lange en hoge pass. Sawitzki kopt de bal weg. Cortez heeft problemen om de bal te vangen. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLO COLO ALBA 61%, avantatu 39%.
COLO COLO ALBA - avantatu 0:3