Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F. Arthur Inter Teius
beton Tactiek 532
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 65.6
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Molina is nu in balbezit. Molina passt de bal met de wreef. Rincón rent richting de bal. Rincón draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Yurtkulu geeft een lange en hoge pass. Pajda speelt de bal door. Gilchrist is nu in balbezit. Gilchrist geeft een lange en hoge pass. Rincón krijgt zijn hoofd ertegen. Von Siebenthal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Fros geeft een hoge lob. Inworp. Manolache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Molina rent richting de bal. Prijck tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molina raakt geblesseerd tijdens het duel. Szepesi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rincón maakt een snoekduik en kopt de bal. Von Siebenthal werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

31e minuut.
Daar is Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gilchrist rent richting de bal. Lung legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gilchrist is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rincón legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Araúz passt de bal in één keer door. Gilchrist rent richting de bal. Gilchrist met een sublieme pass. Rincón rent richting de bal. Rincón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F. Arthur - Inter Teius 0:1

43e minuut.
Araúz onderschept slim de pass. Araúz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Prijck de bal. Prijck met een sublieme pass. Frągnowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pajda onderschept slim de pass. Pajda passt de bal zonder na te denken. Vrabie rent richting de bal. Vrabie geeft een lange en hoge pass. Rincón maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gilchrist is nu in balbezit. Gilchrist geeft de bal voor. Fros verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manolache zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rincón krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 53%, Inter Teius 47%.
C.F. Arthur - Inter Teius 0:1

46e minuut.
Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manolache. Prijck raakt geblesseerd tijdens het duel. Frągnowski met een snel genomen vrije trap. Donis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Prijck probeert naar een medespeler te passen. Vrabie is nu in balbezit. Gilchrist speelt de bal door. Rincón rent richting de bal. Rincón draait met de bal, schiet en ... Von Siebenthal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Prijck probeert naar een medespeler te passen. Frągnowski rent richting de bal. Manolache maakt een afschuwelijke overtreding. Manolache krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Prijck passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fros de bal. Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molina krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Inworp. Epifanio komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Vrabie rent richting de bal. Rincón rent richting de bal. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F. Arthur 35%, Inter Teius 65%.
C.F. Arthur - Inter Teius 0:1