Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suporterul 1.0 Diamo
att 1 Tactiek Duras
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
55 gemiddelde waardering 63.3
good Schieten good
very good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Haluza is nu in balbezit. Haluza speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bajorski de bal onder controle te krijgen. Eftene rent richting de bal. Eftene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ovečkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramaglie is nu in balbezit. Cristache rent richting de bal. Ramaglie verovert de bal door een tackle van achteren. Ramaglie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Lemus passt de bal in één keer door. Haluza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haluza geeft de bal voor. Eftene springt en kopt de bal. Iftodi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Scânteianu passt de bal met de wreef. Patka heeft problemen om de bal te vangen. Patka geeft een hoge lob. Ovečkin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Moţoc komt het veld opgelopen. Motta komt het veld opgelopen. Massongo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 59%, Diamo 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suporterul 1.0 - Diamo 0:0

48e minuut.
Cristache is nu in balbezit. Ramaglie verovert de bal door een tackle van achteren. Scânteianu verovert de bal door een tackle van achteren. Ovečkin is nu in balbezit. Ovečkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ramaglie rent richting de bal. Cristache is nu in balbezit. Ramaglie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramaglie krijgt een gele kaart.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milaković met een snelle inworp. La Torre is nu in balbezit. Chamorro verovert de bal door een tackle van achteren. Chamorro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ovečkin probeert de bal met de borst te controleren. Eftene rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buculei. Buculei krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 55%, Diamo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suporterul 1.0 - Diamo 0:0