Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:55
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: avantatu Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 27464
avantatu Sampdoria 1991
541_m Tactiek friendly
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
59.5 gemiddelde waardering 67.1
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Guanglu kan de bal niet met de borst controleren. Meriem verovert de bal door een tackle van achteren. Meriem passt de bal zonder na te denken. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Blakely probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valentini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentini met een sublieme pass. Atlagić is nu in balbezit. Atlagić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Cortez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol onderschept slim de pass. Finol schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kalinowski de bal onder controle te krijgen. Paal!

20e minuut.
Vinčić rent richting de bal. Budisavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Budisavljević geeft de bal voor. Finol rent richting de bal. Finol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Valentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru geeft een lange en hoge pass. Vinčić kopt de bal weg. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Budisavljević kopt de bal weg. Blakely controleert de bal met de borst. Kwiatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiatek geeft een hoge lob. Meriem krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonifaci speelt de bal door. Ferreguti kopt de bal weg. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - Sampdoria 1991 1:0

45e minuut.
Budisavljević rent richting de bal. Vinčić onderschept slim de pass. Vinčić passt de bal met de wreef. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Meriem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - Sampdoria 1991 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 45%, Sampdoria 1991 55%.
avantatu - Sampdoria 1991 2:0

46e minuut.
Pizzolato komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Koško met een sublieme pass. Valentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentini passt de bal in één keer door. Finol rent richting de bal. Finol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pizzolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolato passt de bal zonder na te denken. Guanglu rent richting de bal. Meriem onderschept slim de pass. Meriem schiet op doel. Bonifaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meriem is nu in balbezit. Meriem schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pizzolato geeft een lange en hoge pass. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - Sampdoria 1991 3:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lamillo komt het veld opgelopen. Musella komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Blakely kopt de bal weg. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Atlagić de bal. Atlagić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - Sampdoria 1991 3:1

78e minuut.
Lamillo kopt de bal weg. Pizzolato heeft problemen om de bal te vangen. Pizzolato met een sublieme pass. Musella is nu in balbezit. Musella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Blakely kopt de bal weg. Daar is Kalinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atlagić rent richting de bal. Atlagić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mini komt het veld opgelopen. Moldovan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pizzolato speelt de bal door. Ferreguti is nu in balbezit. Ferreguti passt de bal zonder na te denken. Pizzolato is nu in balbezit. Pizzolato haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Finol verovert de bal door een tackle van achteren. Valentini rent richting de bal. Valentini passt de bal zonder na te denken. Atlagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlagić draait met de bal, schiet en ... Brocador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Koško is nu in balbezit. Koško passt de bal zonder na te denken. Finol rent richting de bal. Finol haalt uit met een fantastische trap. Brocador werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avantatu - Sampdoria 1991 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avantatu 49%, Sampdoria 1991 51%.
avantatu - Sampdoria 1991 3:2