Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartacus C.F. Arthur
1 Tactiek x
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 60.7
average Schieten formidable
unsatisfactory Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


5e minuut.
Donis verovert de bal door een tackle van achteren. Donis passt de bal in één keer door. Prijck rent richting de bal. Prijck schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wiedźmin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oman zal de hoekschop nemen. Donis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Oman is nu in balbezit. Oman passt de bal in één keer door. Prijck rent richting de bal. Prijck haalt uit met een fantastische trap. Beusan probeert de bal aan de voet te houden. Talkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ferrier geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donis is nu in balbezit. Donis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Savčić speelt de bal door. Oman probeert naar een medespeler te passen. Prijck rent richting de bal. Oman geeft een lange en hoge pass. Donis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Feidt is nu in balbezit. Feidt probeert naar een medespeler te passen. Araúz geeft een lange en hoge pass. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Prijck verovert de bal door een tackle van achteren. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Beusan onderschept slim de pass. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prijck rent richting de bal. Prijck geeft een lange en hoge pass. Talkowski bokst de bal weg. Donis maakt een snoekduik en kopt de bal. Beusan heeft problemen om de bal te vangen. Talkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Welker heeft problemen om de bal te vangen. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Frągnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Frągnowski geeft een lange en hoge pass. Donis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Talkowski niet meer kan verder spelen. Raszkiewicz komt het veld opgelopen. Oman met de inworp. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raszkiewicz trapt de bal weg. Frągnowski kopt de bal weg. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

21e minuut.
Savčić onderschept slim de pass. Savčić speelt de bal door. Oman rent richting de bal. Donis is nu in balbezit. Donis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:1

23e minuut.
Daar is Neculau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oman rent richting de bal. Oman passt de bal met de wreef. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Frągnowski geeft een lange en hoge pass. Donis kopt de bal weg. Prijck is nu in balbezit. Prijck schiet op doel. Raszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İkizler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prijck rent richting de bal. Prijck geeft de bal voor. Klungelig pakt Beusan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:2

27e minuut.
Inworp. Pajda met een snelle inworp. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman geeft de bal voor. Ferrier heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Oman passt de bal in één keer door. Daar is Savčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savčić passt de bal zonder na te denken. Frągnowski geeft een lange en hoge pass. Donis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:3

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Wiedźmin de bal onder controle te krijgen. Oman met een sublieme pass. Klungelig pakt Welker de bal. Frągnowski geeft een hoge lob. Donis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:4

32e minuut.
Savčić speelt de bal door. Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman passt de bal in één keer door. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:5

35e minuut.
İkizler haalt uit met een fantastische trap. Beusan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prijck rent richting de bal. Prijck schiet op doel. Raszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:6

39e minuut.
Burghardt met een sublieme pass. Savčić met een sublieme pass. Klungelig pakt İkizler de bal. İkizler geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Donis heeft problemen om de bal te vangen. Donis speelt de bal door. Savčić is nu in balbezit. Savčić passt de bal met de wreef. Oman geeft de bal voor. Raszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:7

42e minuut.
Donis passt de bal zonder na te denken. İkizler is nu in balbezit. İkizler geeft een hoge lob. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Welker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck verovert de bal door een tackle van achteren. Prijck probeert de bal met de borst te controleren. Prijck geeft de bal voor. Raszkiewicz bokst de bal weg.

43e minuut.
Çanakkaleliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman onderschept slim de pass. Oman geeft een lange en hoge pass. Donis heeft problemen om de bal te vangen. Donis draait met de bal, schiet en ... Paal! Raszkiewicz bokst de bal weg. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:8

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panza komt het veld opgelopen. Oman met een snelle inworp. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis schiet op doel. Raszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 77%, C.F. Arthur 23%.
Spartacus - C.F. Arthur 0:9

48e minuut.
Oman rent richting de bal. Oman met een sublieme pass. Donis is nu in balbezit. Donis draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Aliagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliagas geeft de bal voor. Burghardt kopt de bal weg. Savčić geeft een hoge lob. Donis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:10

50e minuut.
Oman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Çanakkaleliler de bal. Oman is nu in balbezit. Oman schiet op doel. Raszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:11

52e minuut.
Beusan bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis verovert de bal door een tackle van achteren. Donis passt de bal in één keer door. Prijck rent richting de bal. Prijck haalt uit met een fantastische trap. Raszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Neculau geeft een hoge lob. Feidt is nu in balbezit. İkizler is nu in balbezit. İkizler geeft een hoge lob. Donis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:12

55e minuut.
Welker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aliagas is nu in balbezit. Frągnowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frągnowski krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Savčić passt de bal zonder na te denken. Oman is nu in balbezit. Oman passt de bal in één keer door. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:13

59e minuut.
Prijck speelt de bal door. İkizler rent richting de bal. İkizler speelt de bal door. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:14

61e minuut.
Oman is nu in balbezit. Oman speelt de bal door. Prijck is nu in balbezit. Prijck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:15

62e minuut.
Prijck kopt de bal weg. Donis speelt de bal door. Daar is İkizler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İkizler draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:16

64e minuut.
Klungelig pakt Oman de bal. Oman geeft een lange en hoge pass. Donis is nu in balbezit. Donis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - C.F. Arthur 0:17

71e minuut.
Oman bereikt de bal nog maar net als eerste. Oman met een sublieme pass. Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck rent richting de bal. Prijck draait met de bal, schiet en ... Raszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Araúz kopt de bal weg. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck passt de bal in één keer door. Donis bereikt de bal nog maar net als eerste. Donis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Pajda geeft een hoge lob. Prijck is nu in balbezit. Prijck geeft de bal voor. Donis is nu in balbezit. Donis schiet op doel. Raszkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 79%, C.F. Arthur 21%.
Spartacus - C.F. Arthur 0:17