Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Bosteros de Coghlan Puro Fútbol
German Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.1 gemiddelde waardering 17.6
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ulisse rent richting de bal. Ulisse passt de bal zonder na te denken. Comas heeft problemen om de bal te vangen. Babino is nu in balbezit. Babino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Garavano verovert de bal door een tackle van achteren. Galeano rent richting de bal. Galeano geeft een lange en hoge pass. Hayuer probeert de bal met de borst te controleren. Hayuer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Bosteros de Coghlan - Puro Fútbol 1:0

16e minuut.
Garavano geeft een hoge lob. Schuster rent richting de bal. Schuster met een sublieme pass. Babino is nu in balbezit. Babino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sakin is nu in balbezit. Sakin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Galeano rent richting de bal. Galeano passt de bal met de wreef. Lacorte rent richting de bal. Hayuer verovert de bal door een tackle van achteren. Hayuer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas passt de bal in één keer door. Hayuer is nu in balbezit. Hayuer draait met de bal, schiet en ... Baudry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Bosteros de Coghlan - Puro Fútbol 2:0

38e minuut.
Rossi heeft problemen om de bal te vangen. Rossi passt de bal met de wreef. Lacorte rent richting de bal. Hayuer onderschept slim de pass. Hayuer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pereyra geeft de bal voor. Inworp. Mercerat met een snelle inworp. Hayuer is nu in balbezit. Hayuer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Bosteros de Coghlan 44%, Puro Fútbol 56%.
Los Bosteros de Coghlan - Puro Fútbol 2:0

49e minuut.
Posse verovert de bal door een tackle van achteren. Posse speelt de bal door. Galeano met een sublieme pass. Hayuer is nu in balbezit. Hayuer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Schuster is nu in balbezit. Schuster geeft de bal voor. Louboutin speelt de bal door. Hayuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lacorte probeert de bal aan de voet te houden. Sotolongo rent richting de bal. Lacorte is nu in balbezit. Hayuer verovert de bal door een tackle van achteren. Hayuer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Posse met een sublieme pass. Schuster rent richting de bal. Galeano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galeano krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Galeano speelt de bal door. Sotolongo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sakin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dainotto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hayuer rent richting de bal. Hayuer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Louboutin trapt de bal weg van het doel. Graieb kopt de bal weg. Hayuer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayuer haalt uit met een fantastische trap. Baudry bokst de bal weg.

81e minuut.
Mercerat rent richting de bal. Mercerat passt de bal zonder na te denken. Daar is Hayuer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hayuer haalt uit met een fantastische trap. Baudry werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Bosteros de Coghlan 37%, Puro Fútbol 63%.
Los Bosteros de Coghlan - Puro Fútbol 2:0