Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Nueva Era Kennedy f.c
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Alcorta met de inworp. Celli rent richting de bal. Celli geeft een lange en hoge pass. Masalis rent richting de bal. Masalis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Manzanelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meléndez geeft de bal voor. Pontiroli is nu in balbezit. Cumicheo rent richting de bal. Cumicheo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Dulitzky rent richting de bal. Montreaux verovert de bal door een tackle van achteren. Montreaux geeft een hoge lob. Masalis kan de bal niet met de borst controleren. Masalis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Manzanelli is nu in balbezit. Manzanelli geeft een hoge lob. Matheu kopt de bal weg. Masalis is nu in balbezit. Masalis haalt uit met een fantastische trap. Schvartz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Cumicheo controleert de bal met de borst. Pontiroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pontiroli passt de bal met de wreef. Masalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Masalis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Manzanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzanelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Konstantin de bal. Rolón is nu in balbezit. Rolón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Meléndez heeft problemen om de bal te vangen. Meléndez geeft de bal voor. Dulitzky rent richting de bal. Rolón is nu in balbezit. Rolón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Nueva Era - Kennedy f.c 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Nueva Era 55%, Kennedy f.c 45%.
SS Nueva Era - Kennedy f.c 1:0

49e minuut.
Pontiroli is nu in balbezit. Pontiroli passt de bal zonder na te denken. Masalis is nu in balbezit. Masalis schiet op doel. Schvartz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Matheu passt de bal in één keer door. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Goycoechea rent richting de bal. Rolón verovert de bal door een tackle van achteren. Rolón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Nueva Era - Kennedy f.c 2:0

77e minuut.
Kalfuyang geeft een hoge lob. Inworp. Alcorta met de inworp. Celli bereikt de bal nog maar net als eerste. Celli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Alcorta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Papalardo de bal onder controle te krijgen. Masalis rent richting de bal. Masalis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Nueva Era 55%, Kennedy f.c 45%.
SS Nueva Era - Kennedy f.c 2:0