Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Versalles Fc A.C. Siamo Fuori
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Eloy met een sublieme pass. Cathiard rent richting de bal. Inchauspe begaat een overtreding. Inchauspe krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Dorrenstein passt de bal in één keer door. Difilippi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Falcón de bal. Cathiard bereikt de bal nog maar net als eerste. Cathiard haalt uit met een fantastische trap. Telpuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Hutton rent richting de bal. Hutton passt de bal zonder na te denken. Cathiard rent richting de bal. Cathiard haalt uit met een fantastische trap. Telpuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles Fc - A.C. Siamo Fuori 0:1

26e minuut.
Dorrenstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorrenstein speelt de bal door. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton schiet op doel. Telpuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles Fc - A.C. Siamo Fuori 0:2

30e minuut.
Courault is nu in balbezit. Courault probeert naar een medespeler te passen. Cathiard met een sublieme pass. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Telpuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Vattimo passt de bal in één keer door. Nejamsky rent richting de bal. Speranza rent richting de bal. Nejamsky verovert de bal door een tackle van achteren. Nejamsky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles Fc - A.C. Siamo Fuori 1:2

37e minuut.
Telpuk met een harde bal richting middenveld. Zacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacarías probeert naar een medespeler te passen. Nejamsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nejamsky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Versalles Fc 59%, A.C. Siamo Fuori 41%.
Versalles Fc - A.C. Siamo Fuori 1:2

50e minuut.
Saviola passt de bal zonder na te denken. Tossenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Cathiard verovert de bal door een tackle van achteren. Cathiard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles Fc - A.C. Siamo Fuori 1:3

52e minuut.
Zacarías onderschept slim de pass. Nejamsky is nu in balbezit. Nejamsky schiet op doel. Na een snelle pass probeert Valiani de bal onder controle te krijgen. Bereznicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Versalles Fc - A.C. Siamo Fuori 2:3

58e minuut.
Dorrenstein met een sublieme pass. Tabachnik heeft problemen om de bal te vangen. Tabachnik speelt de bal door. Nejamsky rent richting de bal. Nejamsky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dressnen speelt de bal door. Nejamsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacarías bereikt de bal nog maar net als eerste. Nejamsky is nu in balbezit. Nejamsky schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Saviola is nu in balbezit. Saviola met een sublieme pass. Tarantini is nu in balbezit. Dressnen onderschept slim de pass. Dressnen geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Difilippi rent richting de bal. Zacarías onderschept slim de pass. Zacarías schiet op doel. Speranza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bereznicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Valiani de bal. Nejamsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nejamsky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Versalles Fc 52%, A.C. Siamo Fuori 48%.
Versalles Fc - A.C. Siamo Fuori 2:3