Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belgrano City Ayres
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Delamonte is nu in balbezit. Salentein onderschept slim de pass. Calero is nu in balbezit. Salentein rent richting de bal. Salentein draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Adinolfi is nu in balbezit. Mengarelli onderschept slim de pass. Falzino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falzino krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Falzino verovert de bal door een tackle van achteren. Falzino passt de bal in één keer door. Adinolfi rent richting de bal. Adinolfi draait met de bal, schiet en ... Betti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
D`Angelo met een snelle inworp. Margalot is nu in balbezit. Margalot geeft een lange en hoge pass. Adinolfi rent richting de bal. Adinolfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belgrano City - Ayres 1:0

20e minuut.
D`Angelo speelt de bal door. Margalot rent richting de bal. Margalot probeert naar een medespeler te passen. Albano rent richting de bal. Albano haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Falzino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. O’Farrel rent richting de bal. O’Farrel passt de bal in één keer door. Calero is nu in balbezit. Calero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belgrano City 48%, Ayres 52%.
Belgrano City - Ayres 1:0

46e minuut.
Bomparola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bomparola met een sublieme pass. Arrendo probeert naar een medespeler te passen. Calero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Albano passt de bal in één keer door. Adinolfi rent richting de bal. Irisarri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irisarri krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Salentein rent richting de bal. Salentein passt de bal in één keer door. Calero is nu in balbezit. Calero haalt uit met een fantastische trap. Boucourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
D`Angelo geeft een lange en hoge pass. Ventura kopt de bal weg. Falzino probeert de bal aan de voet te houden. Salentein rent richting de bal. Salentein haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Salentein verovert de bal door een tackle van achteren. Salentein passt de bal in één keer door. Calero is nu in balbezit. Calero schiet op doel. Hubert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belgrano City 61%, Ayres 39%.
Belgrano City - Ayres 1:0