Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puro Fútbol La Borja Fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Wolemberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Babino. Wolemberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wolemberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ansaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereyra rent richting de bal. Ansaldi onderschept slim de pass. Ansaldi haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dietrichstein heeft problemen om de bal te vangen. Ansaldi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Wolemberg kopt de bal weg. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ansaldi. Ansaldi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Galop kopt de bal weg. Vignau met een sublieme pass. Dietrichstein rent richting de bal. Ansaldi onderschept slim de pass. Ansaldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ansaldi speelt de bal door. Galop bereikt de bal nog maar net als eerste. Galop probeert naar een medespeler te passen. Vignau bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignau passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vignau onderschept slim de pass. Vignau passt de bal zonder na te denken. Ansaldi rent richting de bal. Vignau rent richting de bal. Vignau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Huanel rent richting de bal. Huanel met een sublieme pass. Ansaldi rent richting de bal. Vignau is nu in balbezit. Vignau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vignau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansaldi is nu in balbezit. Vignau bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansaldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Huanel probeert naar een medespeler te passen. Pereyra is nu in balbezit. Ansaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Ansaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Puro Fútbol - La Borja Fc 0:1

37e minuut.
Lacorte geeft de bal voor. Curti is nu in balbezit. Cuordileone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuordileone krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Galván geeft de bal voor. Babino rent richting de bal. Babino passt de bal in één keer door. Elaghiozian rent richting de bal. Elaghiozian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Curti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuordileone met een snelle inworp. Babino rent richting de bal. Babino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Dietrichstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Huanel verovert de bal door een tackle van achteren. Huanel geeft een lange en hoge pass. Ansaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansaldi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Puro Fútbol - La Borja Fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puro Fútbol 58%, La Borja Fc 42%.
Puro Fútbol - La Borja Fc 0:2

50e minuut.
Vignau geeft een lange en hoge pass. Zubiri is nu in balbezit. Zubiri speelt de bal door. Ansaldi rent richting de bal. Ansaldi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Puro Fútbol - La Borja Fc 0:3

52e minuut.
Wolemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolemberg geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pereyra de bal. Ansaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Favarel passt de bal zonder na te denken. Alcorta rent richting de bal. Zubiri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zubiri krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Klungelig pakt Lacorte de bal. Vignau rent richting de bal. Vignau passt de bal met de wreef. Ansaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansaldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Huanel rent richting de bal. Dietrichstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Huanel maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Huanel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puro Fútbol 50%, La Borja Fc 50%.
Puro Fútbol - La Borja Fc 0:3