Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kennedy f.c ciclonaso
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Astudillo rent richting de bal. Celli bereikt de bal nog maar net als eerste. Celli met een sublieme pass. Masalis is nu in balbezit. Masalis draait met de bal, schiet en ... Caponi bokst de bal weg.

20e minuut.
Murias met een sublieme pass. Kenigsberg is nu in balbezit. Kenigsberg passt de bal in één keer door. Daar is Fernandez Bados, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandez Bados schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Celli onderschept slim de pass. Celli probeert naar een medespeler te passen. Masalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Masalis haalt uit met een fantastische trap. Caponi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kennedy f.c - ciclonaso 1:0

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castano zal de hoekschop nemen. Urtizberea probeert de bal met de borst te controleren. Fernandez Bados is nu in balbezit. Fernandez Bados schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kennedy f.c - ciclonaso 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennedy f.c 50%, ciclonaso 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kennedy f.c - ciclonaso 1:1

56e minuut.
Astudillo probeert naar een medespeler te passen. Squillacci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Celli. Celli krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Celli onderschept slim de pass. Celli passt de bal met de wreef. De Chiara geeft de bal voor. Fernandez Bados bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez Bados schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Montreaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kenigsberg rent richting de bal. Kenigsberg passt de bal in één keer door. Fernandez Bados rent richting de bal. Fernandez Bados schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kennedy f.c - ciclonaso 1:2

69e minuut.
Urtizberea bereikt de bal nog maar net als eerste. Masalis verovert de bal door een tackle van achteren. Celli bereikt de bal nog maar net als eerste. Masalis rent richting de bal. Masalis haalt uit met een fantastische trap. Caponi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Astudillo rent richting de bal. Astudillo geeft een hoge lob. Fernandez Bados rent richting de bal. Kenigsberg rent richting de bal. Kenigsberg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kennedy f.c 50%, ciclonaso 50%.
Kennedy f.c - ciclonaso 1:2