Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventud Católica Master Grower F.C
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Poggio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iannella is nu in balbezit. Iannella passt de bal in één keer door. Missoni rent richting de bal. Missoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sabat onderschept slim de pass. Yazalde verovert de bal door een tackle van achteren. Yazalde met een sublieme pass. Aguerreberry is nu in balbezit. Aguerreberry draait met de bal, schiet en ... Brocatto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Petersen geeft een lange en hoge pass. Borsallo kopt de bal weg. Falante rent richting de bal. Falante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventud Católica - Master Grower F.C 1:0

24e minuut.
Iannella rent richting de bal. Gavilan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iannella. Iannella krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gavilan rent richting de bal. Nahuelanca is nu in balbezit. Nahuelanca met een sublieme pass. Missoni is nu in balbezit. Missoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Petersen kan de bal niet met de borst controleren. Nahuelanca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petersen. Petersen krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Skrull probeert de bal met de borst te controleren. Missoni rent richting de bal. Missoni passt de bal in één keer door. Iannella is nu in balbezit. Iannella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventud Católica - Master Grower F.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Católica 59%, Master Grower F.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventud Católica - Master Grower F.C 1:1

47e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Montenegro geeft een lange en hoge pass. Missoni is nu in balbezit. Missoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Borsallo passt de bal met de wreef. Falante is nu in balbezit. Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Falante is nu in balbezit. Falante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Iannella verovert de bal door een tackle van achteren. Iannella passt de bal in één keer door. Poggio rent richting de bal. Poggio geeft de bal voor. Zamora probeert de bal aan de voet te houden. Coca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventud Católica 39%, Master Grower F.C 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventud Católica - Master Grower F.C 1:1