Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlas Marrón SS Nueva Era
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Matheu bereikt de bal nog maar net als eerste. Milocco rent richting de bal. Matheu verovert de bal door een tackle van achteren. Matheu geeft de bal voor. Montani maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani draait met de bal, schiet en ... Pagano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Milocco rent richting de bal. Milocco passt de bal zonder na te denken. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka schiet op doel. Klungelig pakt Kalfuyang de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Melipillan verovert de bal door een tackle van achteren. Melipillan passt de bal zonder na te denken. Yanka speelt de bal door. Bedoya rent richting de bal. Bedoya schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Haedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbano verovert de bal door een tackle van achteren. Urbano speelt de bal door. Klungelig pakt Bedoya de bal. Bedoya schiet op doel. Schvartz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka draait met de bal, schiet en ... Schvartz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Marrón - SS Nueva Era 1:0

34e minuut.
Runiahue geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cumicheo de bal onder controle te krijgen. Haedo geeft een lange en hoge pass. Montani is nu in balbezit. Montani schiet op doel. Pagano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Coppola bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppola passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt O´Connor de bal. Cumicheo rent richting de bal. Cumicheo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Marrón 51%, SS Nueva Era 49%.
Atlas Marrón - SS Nueva Era 1:0

55e minuut.
Coppola verovert de bal door een tackle van achteren. Coppola probeert naar een medespeler te passen. Papalardo rent richting de bal. Yanka verovert de bal door een tackle van achteren. Yanka geeft een hoge lob. Schvartz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bedoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Marrón - SS Nueva Era 2:0

62e minuut.
Kalfuyang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bedoya. Kalfuyang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Comas komt het veld opgelopen. Klingfield komt het veld opgelopen. Kalfuyang zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Comas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montani rent richting de bal. Montani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Marrón - SS Nueva Era 2:1

73e minuut.
Doeltrap. Giuliano komt het veld opgelopen.

88e minuut.
O´Connor probeert naar een medespeler te passen. Daar is Belvedere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fantaguzzi rent richting de bal. Klingfield is nu in balbezit. Klingfield haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Marrón 41%, SS Nueva Era 59%.
Atlas Marrón - SS Nueva Era 2:1