Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Mercedes Kennedy f.c
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Porcu rent richting de bal. Porcu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Goycoechea de bal onder controle te krijgen. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Celli geeft een lange en hoge pass. Zubeldía rent richting de bal. Mezza geeft een hoge lob. Masalis is nu in balbezit. Masalis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Alcorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcorta geeft een hoge lob. Daar is Rubinich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Masalis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Porcu geeft de bal voor. Inworp. Alcorta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Celli is nu in balbezit. Celli schiet op doel. Avramovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Mercedes - Kennedy f.c 0:1

25e minuut.
Celli rent richting de bal. Rubinich onderschept slim de pass. Rubinich probeert naar een medespeler te passen. Masalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Masalis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pontiroli bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pineda onderschept slim de pass. De Pineda speelt de bal door. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rubinich kopt de bal weg. Zubeldía is nu in balbezit. Vidal onderschept slim de pass. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Dobrich probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dobrich trapt de bal weg van het doel. Rubinich kopt de bal weg. Zubeldía bereikt de bal nog maar net als eerste. Fromm verovert de bal door een tackle van achteren. Fromm geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Mercedes 56%, Kennedy f.c 44%.
Club Mercedes - Kennedy f.c 0:1

50e minuut.
De Pineda rent richting de bal. Pontiroli onderschept slim de pass. Pontiroli geeft een hoge lob. Likanlewful geeft een lange en hoge pass. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De Pineda neemt de hoekschop. Doeltrap. Goycoechea trapt de bal weg van het doel. Masalis rent richting de bal. Masalis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Mercedes - Kennedy f.c 0:2

54e minuut.
Rubinich rent richting de bal. Rubinich passt de bal met de wreef. Konstantin rent richting de bal. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pontiroli passt de bal met de wreef. Koliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliva probeert naar een medespeler te passen. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pontiroli kopt de bal weg. Daar is Porcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcu passt de bal met de wreef. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Mercedes - Kennedy f.c 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Mercedes 43%, Kennedy f.c 57%.
Club Mercedes - Kennedy f.c 1:2