Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlas Marrón juramento f.c
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
24.5 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Vela verovert de bal door een tackle van achteren. Vela met een sublieme pass. Mereñuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka rent richting de bal. Yanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Atton geeft de bal voor. Rozenblat met een sublieme pass. Claramunt is nu in balbezit. Arzeno is nu in balbezit. Arzeno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Galeano met een sublieme pass. Mossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mossier probeert naar een medespeler te passen. Claramunt is nu in balbezit. Claramunt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Coppola verovert de bal door een tackle van achteren. Coppola probeert naar een medespeler te passen. Lux is nu in balbezit. Yanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanka geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Daar is O´Connor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vela rent richting de bal. Vela met een sublieme pass. Claramunt is nu in balbezit. Claramunt draait met de bal, schiet en ... Pagano bokst de bal weg.

37e minuut.
Milocco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozenblat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arzeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzeno geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Claramunt maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Marrón 46%, juramento f.c 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlas Marrón - juramento f.c 0:0

54e minuut.
Garnier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arzeno probeert de bal met de borst te controleren. Arzeno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Lux geeft de bal voor. Yanka probeert de bal aan de voet te houden. Coppola kopt de bal weg. Yanka rent richting de bal. Yanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Marrón - juramento f.c 1:0

76e minuut.
Fantaguzzi probeert naar een medespeler te passen. Yanka is nu in balbezit. Lux begaat een overtreding. Lux krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Arzeno is nu in balbezit. Claramunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Claramunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Claramunt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlas Marrón - juramento f.c 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Marrón 47%, juramento f.c 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlas Marrón - juramento f.c 1:1