Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Mercedes juramento f.c
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Na een snelle pass probeert Porcu de bal onder controle te krijgen. Claramunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Serebrinsky rent richting de bal. Claramunt verovert de bal door een tackle van achteren. Claramunt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fromm rent richting de bal. Fromm passt de bal in één keer door. Koliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal is nu in balbezit. Vidal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Mercedes 54%, juramento f.c 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Mercedes - juramento f.c 0:0

50e minuut.
Herner geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Atton de bal onder controle te krijgen. Fromm is nu in balbezit. Atton geeft een hoge lob. Fromm geeft een hoge lob. Aguinaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Atton geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fromm met een snelle inworp. Koliva rent richting de bal. Koliva geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Mercedes - juramento f.c 1:0

54e minuut.
Fromm passt de bal zonder na te denken. Galeano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Koliva rent richting de bal. Koliva schiet op doel. Paal!

59e minuut.
de Ridder rent richting de bal. Gasquete verovert de bal door een tackle van achteren. Gasquete speelt de bal door. Vidal is nu in balbezit. Vidal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Mercedes - juramento f.c 2:0

62e minuut.
Aguinaga trapt de bal weg. Gasquete rent richting de bal. Gasquete geeft de bal voor. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ... Aguinaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pilay heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Mercedes - juramento f.c 3:0

74e minuut.
Lux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mossier is nu in balbezit. Porcu maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Porcu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
Koliva geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lux de bal onder controle te krijgen. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel. Pilay probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Mercedes 30%, juramento f.c 70%.
Club Mercedes - juramento f.c 3:0