Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Master Grower F.C FC UKN
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Sabat passt de bal met de wreef. Nahuelanca is nu in balbezit. Nahuelanca passt de bal in één keer door. Iannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nahuelanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi verovert de bal door een tackle van achteren. Brindisi passt de bal met de wreef. Roldán rent richting de bal. Roldán draait met de bal, schiet en ... Brocatto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Master Grower F.C - FC UKN 0:1

33e minuut.
Iannella rent richting de bal. Iannella passt de bal in één keer door. Missoni is nu in balbezit. Zitta verovert de bal door een tackle van achteren. Zitta speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Master Grower F.C - FC UKN 1:1

34e minuut.
Nahuelanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Roldán passt de bal met de wreef. Batista rent richting de bal. Batista schiet op doel. Brocatto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Master Grower F.C - FC UKN 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Master Grower F.C 45%, FC UKN 55%.
Master Grower F.C - FC UKN 1:2

46e minuut.
Roldán passt de bal zonder na te denken. Curti is nu in balbezit. Missoni onderschept slim de pass. Iannella is nu in balbezit. Iannella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Daar is Sabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannella speelt de bal door. Missoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Missoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Klungelig pakt Curti de bal. Iannella rent richting de bal. Iannella probeert naar een medespeler te passen. Missoni is nu in balbezit. Missoni schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Curti geeft een hoge lob. Giancristofano kan de bal niet met de borst controleren. Missoni rent richting de bal. Missoni draait met de bal, schiet en ... Kuchesvatsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Master Grower F.C - FC UKN 2:2

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuchesvatsky trapt de bal weg. Sabat kopt de bal weg. Missoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Missoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviano onderschept slim de pass. Laviano passt de bal in één keer door. Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brindisi passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Sabat geeft de bal voor. Nahuelanca is nu in balbezit. Nahuelanca speelt de bal door. Iannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Master Grower F.C 29%, FC UKN 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Master Grower F.C - FC UKN 2:2