Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Mercedes Belgrano City
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Delamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal is nu in balbezit. Delamonte rent richting de bal. Vidal onderschept slim de pass. Vidal draait met de bal, schiet en ... Grippa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Falzino controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koliva. Falzino raakt geblesseerd tijdens het duel. Delamonte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Albano is nu in balbezit. Albano schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Rubinich is nu in balbezit. Rubinich geeft de bal voor. Koliva rent richting de bal. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
D`Angelo speelt de bal door. Klungelig pakt Rubinich de bal. Porcu rent richting de bal. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Falzino passt de bal in één keer door. Murias rent richting de bal. Murias passt de bal met de wreef. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano haalt uit met een fantastische trap. Avramovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Mercedes - Belgrano City 0:1

37e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Koliva rent richting de bal. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap. Grippa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Mercedes - Belgrano City 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Mercedes 54%, Belgrano City 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Mercedes - Belgrano City 1:1

53e minuut.
Likanlewful geeft de bal voor. Rep speelt de bal door. Daar is Rubinich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adinolfi is nu in balbezit. Adinolfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Mercedes - Belgrano City 1:2

82e minuut.
Rep probeert de bal aan de voet te houden. Vidal rent richting de bal. Delamonte is nu in balbezit. Vidal onderschept slim de pass. Vidal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Likanlewful geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rep de bal onder controle te krijgen. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Koliva is nu in balbezit. Koliva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rep rent richting de bal. Rep geeft de bal voor. Likanlewful met een sublieme pass. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Mercedes 47%, Belgrano City 53%.
Club Mercedes - Belgrano City 1:2