Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SS Nueva Era Puro Fútbol
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Babino is nu in balbezit. Babino speelt de bal door. Sakin is nu in balbezit. Sakin haalt uit met een fantastische trap. Schvartz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Nueva Era - Puro Fútbol 0:1

24e minuut.
Dietrichstein is nu in balbezit. Cumicheo begaat een overtreding. Dietrichstein is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dietrichstein zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalfuyang heeft problemen om de bal te vangen. Sakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Nueva Era - Puro Fútbol 0:2

30e minuut.
Manzanelli rent richting de bal. Manzanelli passt de bal in één keer door. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumicheo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Matheu met een snelle inworp. Cumicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumicheo passt de bal in één keer door. Manzanelli rent richting de bal. Manzanelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Nueva Era - Puro Fútbol 1:2

37e minuut.
Sakin speelt de bal door. Klungelig pakt Cumicheo de bal. Sakin rent richting de bal. Sakin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dietrichstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dietrichstein met een sublieme pass. Babino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schvartz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Babino bereikt de bal nog maar net als eerste. Babino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Nueva Era - Puro Fútbol 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Nueva Era 58%, Puro Fútbol 42%.
SS Nueva Era - Puro Fútbol 1:3

51e minuut.
Babino onderschept slim de pass. Panguilef onderschept slim de pass. Panguilef probeert naar een medespeler te passen. Montani is nu in balbezit. Montani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SS Nueva Era - Puro Fútbol 2:3

55e minuut.
Manzanelli rent richting de bal. Manzanelli probeert naar een medespeler te passen. Montani is nu in balbezit. Cumicheo rent richting de bal. Cumicheo haalt uit met een fantastische trap. Baudry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Matheu neemt de hoekschop. Manzanelli rent richting de bal. Manzanelli haalt uit met een fantastische trap. Baudry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SS Nueva Era - Puro Fútbol 3:3

68e minuut.
Favarel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meléndez met de inworp. Manzanelli rent richting de bal. Manzanelli schiet op doel. Baudry kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Manzanelli rent richting de bal. Sakin verovert de bal door een tackle van achteren. Babino rent richting de bal. Sakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SS Nueva Era - Puro Fútbol 3:4

88e minuut.
Cumicheo is nu in balbezit. Montani rent richting de bal. Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani onderschept slim de pass. Montani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SS Nueva Era 49%, Puro Fútbol 51%.
SS Nueva Era - Puro Fútbol 3:4