Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 23:25
  • Competitiewedstrijd: Liga D.01
  • Stadion: FC UKN Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1569
FC UKN A.C. Siamo Fuori
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Batista rent richting de bal. Batista passt de bal met de wreef. Roldán is nu in balbezit. Roldán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Saviola rent richting de bal. Curti verovert de bal door een tackle van achteren. Curti geeft een hoge lob. Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Curti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saviola maakt een afschuwelijke overtreding. Curti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schusterman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valiani rent richting de bal. Roldán onderschept slim de pass. Roldán schiet op doel. Bereznicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Curti geeft de bal voor. Klungelig pakt Brindisi de bal. Tarantini rent richting de bal. Brindisi verovert de bal door een tackle van achteren. Brindisi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UKN - A.C. Siamo Fuori 1:0

15e minuut.
Dorrenstein geeft een hoge lob. Giancristofano verovert de bal door een tackle van achteren. Cathiard is nu in balbezit. Cathiard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC UKN - A.C. Siamo Fuori 1:1

21e minuut.
Hutton verovert de bal door een tackle van achteren. Hutton probeert naar een medespeler te passen. Curti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saviola rent richting de bal. Saviola geeft een hoge lob. Paal!

23e minuut.
Eloy verovert de bal door een tackle van achteren. Eloy speelt de bal door. Speranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán onderschept slim de pass. Roldán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Curti kan de bal niet met de borst controleren. Saviola rent richting de bal. Saviola passt de bal zonder na te denken. Cathiard rent richting de bal. Cathiard draait met de bal, schiet en ... Kuchesvatsky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Cathiard verovert de bal door een tackle van achteren. Cathiard passt de bal zonder na te denken. Hutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutton haalt uit met een fantastische trap. Kiese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UKN - A.C. Siamo Fuori 1:2

43e minuut.
Eloy passt de bal zonder na te denken. Saviola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curti. Curti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UKN 63%, A.C. Siamo Fuori 37%.
FC UKN - A.C. Siamo Fuori 1:2

56e minuut.
Klungelig pakt Zitta de bal. Hutton is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kiese ... Strafschop! Hutton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saviola kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Cathiard probeert de bal aan de voet te houden. Giancristofano is nu in balbezit. Saviola bereikt de bal nog maar net als eerste. Saviola geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Eloy is nu in balbezit. Eloy geeft een hoge lob. Schusterman probeert de bal aan de voet te houden. Hutton rent richting de bal. Hutton schiet op doel. Kuchesvatsky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Tarantini met een snelle inworp. Dorrenstein kan de bal niet met de borst controleren. Laviano begaat een overtreding. Laviano krijgt een gele kaart. Dorrenstein is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarantini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schusterman heeft problemen om de bal te vangen. Saviola bereikt de bal nog maar net als eerste. Saviola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Valiani rent richting de bal. Roldán verovert de bal door een tackle van achteren. Batista rent richting de bal. Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Klungelig pakt Curti de bal. Batista rent richting de bal. Batista schiet op doel. Speranza probeert de bal aan de voet te houden. Bereznicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC UKN - A.C. Siamo Fuori 2:2

83e minuut.
Tarantini is nu in balbezit. Tarantini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Brindisi met de inworp. Batista geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Curti met een sublieme pass. Tarantini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brindisi. Brindisi krijgt een gele kaart. Curti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rolón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UKN 52%, A.C. Siamo Fuori 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC UKN - A.C. Siamo Fuori 2:2