Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Mercedes Ayres
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Irisarri met een snelle inworp. Arrendo is nu in balbezit. Arrendo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Porcu de bal onder controle te krijgen. Avramovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Arrendo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Pineda onderschept slim de pass. Ventura begaat een overtreding. Ventura krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Vidal onderschept slim de pass. Koliva is nu in balbezit. Vidal rent richting de bal. Vidal draait met de bal, schiet en ... Betti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Mercedes - Ayres 1:0

27e minuut.
Fromm is nu in balbezit. Fromm geeft een hoge lob. Brünner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
O’Farrel geeft een hoge lob. De Pineda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Damiani de bal onder controle te krijgen. Calero rent richting de bal. Calero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Mercedes - Ayres 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Mercedes 39%, Ayres 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Mercedes - Ayres 1:1

47e minuut.
Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Ricardo heeft problemen om de bal te vangen. Vidal is nu in balbezit. Vidal draait met de bal, schiet en ... Betti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Mercedes - Ayres 2:1

56e minuut.
Irisarri met een sublieme pass. Damiani is nu in balbezit. Damiani haalt uit met een fantastische trap. Calero rent richting de bal. Calero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Herner bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner geeft de bal voor. Arrendo rent richting de bal. Damiani is nu in balbezit. Damiani draait met de bal, schiet en ... Avramovich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Porcu geeft een hoge lob. Brünner met een sublieme pass. Klungelig pakt Hidalgo de bal. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Mengarelli is nu in balbezit. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Betti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Mercedes 45%, Ayres 55%.
Club Mercedes - Ayres 2:1