Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Defensa y Justicia 1983 ATR eSports
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Tassara rent richting de bal. Larghi verovert de bal door een tackle van achteren. Larghi probeert naar een medespeler te passen. Iparraguirre is nu in balbezit. Iparraguirre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Larghi passt de bal in één keer door. Krzysztoff is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Iparraguirre rent richting de bal. Iparraguirre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Larghi rent richting de bal. Larghi met een sublieme pass. Krzysztoff rent richting de bal. Iparraguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Iparraguirre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sendon probeert naar een medespeler te passen. Spinelli met een sublieme pass. Serrizuela rent richting de bal. Iparraguirre onderschept slim de pass. Iparraguirre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Aldabe trapt de bal weg van het doel. Sacchi kopt de bal weg. Krzysztoff rent richting de bal. Krzysztoff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gioda rent richting de bal. Gioda probeert naar een medespeler te passen. Adorno probeert naar een medespeler te passen. Bosca is nu in balbezit. Bosca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Serrizuela is nu in balbezit. Larghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Serrizuela zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Serrizuela moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Serrizuela schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Defensa y Justicia 1983 42%, ATR eSports 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Defensa y Justicia 1983 - ATR eSports 0:0

59e minuut.
Bosca onderschept slim de pass. Adorno bereikt de bal nog maar net als eerste. Adorno probeert naar een medespeler te passen. Iommi is nu in balbezit. Iommi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Defensa y Justicia 1983 - ATR eSports 1:0

62e minuut.
Sacchi is nu in balbezit. Sacchi passt de bal in één keer door. Krzysztoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Iparraguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Iparraguirre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Adorno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaisser komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Sendon onderschept slim de pass. Sendon speelt de bal door. Gioda met een sublieme pass. Bosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Defensa y Justicia 1983 - ATR eSports 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Defensa y Justicia 1983 44%, ATR eSports 56%.
Defensa y Justicia 1983 - ATR eSports 2:0