Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Searchers boquita papa
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Braghieri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gralatto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bardaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardaro schiet op doel. Olivi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Chiape passt de bal in één keer door. Daar is Barman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gralatto probeert naar een medespeler te passen. Tedini is nu in balbezit. Tedini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Searchers - boquita papa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Searchers 51%, boquita papa 49%.
The Searchers - boquita papa 1:0

53e minuut.
Tedini heeft problemen om de bal te vangen. Almirall is nu in balbezit. Tedini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Searchers - boquita papa 2:0

57e minuut.
Bazzi probeert de bal aan de voet te houden. Bazzi geeft een hoge lob. Roitman kopt de bal weg. Klungelig pakt De Vincenzo de bal. De Vincenzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Barman bereikt de bal nog maar net als eerste. Barman geeft de bal voor. Craviotto kan de bal niet met de borst controleren. De Vincenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vincenzo draait met de bal, schiet en ... Alonkura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Searchers - boquita papa 2:1

74e minuut.
Sivori speelt de bal door. Tedini rent richting de bal. Bardaro is nu in balbezit. Tedini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Barman met de inworp. Luratti is nu in balbezit. Sivori is nu in balbezit. Sivori geeft een hoge lob. De Los Milagros kopt de bal weg. Alonkura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
De Vincenzo rent richting de bal. De Vincenzo met een sublieme pass. Senkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Senkler haalt uit met een fantastische trap. Alonkura probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Chiape met een sublieme pass. Klungelig pakt De Vincenzo de bal. Senkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Senkler schiet op doel. Alonkura probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Searchers 49%, boquita papa 51%.
The Searchers - boquita papa 2:1