Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fran Allignani FC Club Atlético Chiches
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Klungelig pakt Aguzzi de bal. Aunzunbud onderschept slim de pass. Aunzunbud passt de bal zonder na te denken. Aymo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Monsalvete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Aymo is nu in balbezit. Aymo draait met de bal, schiet en ... Aduviri kopt de bal weg. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares geeft de bal voor. Monsalvete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Houseman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Linares met de inworp. Aunzunbud is nu in balbezit. Aunzunbud geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Tujschinaider trapt de bal weg van het doel. Linares kopt de bal weg. Aymo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Aguzzi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murillo met een snelle inworp. Aunzunbud rent richting de bal. Aunzunbud geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Von Bilderling kopt de bal weg. Aunzunbud rent richting de bal. Radziwill is nu in balbezit. Aunzunbud verovert de bal door een tackle van achteren. Aunzunbud haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fran Allignani FC - Club Atlético Chiches 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fran Allignani FC 43%, Club Atlético Chiches 57%.
Fran Allignani FC - Club Atlético Chiches 1:0

49e minuut.
Unrein met een sublieme pass. Von Bilderling rent richting de bal. Von Bilderling passt de bal in één keer door. Aymo is nu in balbezit. Aymo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Cardinali is nu in balbezit. Cardinali met een sublieme pass. Bertoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli draait met de bal, schiet en ... Sarquis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Aunzunbud is nu in balbezit. Aunzunbud passt de bal met de wreef. Aymo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fran Allignani FC - Club Atlético Chiches 2:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murillo met de inworp. Radziwill bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunzunbud onderschept slim de pass. Aunzunbud geeft een hoge lob. Monsalvete bokst de bal weg.

66e minuut.
Houseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymo rent richting de bal. Houseman onderschept slim de pass. Aunzunbud onderschept slim de pass. Aunzunbud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Aduviri rent richting de bal. Aduviri geeft een lange en hoge pass. Madrid kopt de bal weg. Aunzunbud is nu in balbezit. Aunzunbud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Martire onderschept slim de pass. Martire probeert naar een medespeler te passen. Radziwill is nu in balbezit. Von Bilderling verovert de bal door een tackle van achteren. Von Bilderling geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Aduviri kopt de bal weg. Klungelig pakt Radziwill de bal. Aguzzi met een sublieme pass. Bertoli rent richting de bal. Bertoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fran Allignani FC - Club Atlético Chiches 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fran Allignani FC 52%, Club Atlético Chiches 48%.
Fran Allignani FC - Club Atlético Chiches 2:1