Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferrreyra fc Defensa y Justicia 1983
433 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Caicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendon probeert naar een medespeler te passen. Deya rent richting de bal. Deya geeft een lange en hoge pass. Aldabe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alderete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Tassara rent richting de bal. Tassara probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Margall de bal onder controle te krijgen. Bosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Drko is nu in balbezit. Sendon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drko. Drko krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Vignau verovert de bal door een tackle van achteren. Vignau passt de bal zonder na te denken. Iommi is nu in balbezit. Iommi geeft de bal voor. Adorno springt en kopt de bal. Cuculiansky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Margall verovert de bal door een tackle van achteren. Margall geeft een hoge lob. Aldabe is nu in balbezit. Drko rent richting de bal. Drko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Webber passt de bal in één keer door. Charro heeft problemen om de bal te vangen. Tassara bereikt de bal nog maar net als eerste. Charro verovert de bal door een tackle van achteren. Charro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Deya passt de bal in één keer door. Drko is nu in balbezit. Gioda rent richting de bal. Drko verovert de bal door een tackle van achteren. Drko probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Drko verovert de bal door een tackle van achteren. Drko geeft een lange en hoge pass. Cayun rent richting de bal. Cayun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferrreyra fc 37%, Defensa y Justicia 1983 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferrreyra fc - Defensa y Justicia 1983 0:0

57e minuut.
Margall geeft de bal voor. Inworp. Serrizuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iommi is nu in balbezit. Iommi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Gracián de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Gracián geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serrizuela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iommi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iommi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alderete trapt de bal weg. Iommi kopt de bal weg. Bosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferrreyra fc 47%, Defensa y Justicia 1983 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ferrreyra fc - Defensa y Justicia 1983 0:0