Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Defensa y Justicia 1983 Ferrreyra fc
433 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Gracián geeft een hoge lob. Inworp. Sendon met een snelle inworp. Adorno rent richting de bal. Adorno geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Charro met een sublieme pass. Drko heeft problemen om de bal te vangen. Tassara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tassara krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Aldabe is nu in balbezit. Charro onderschept slim de pass. Charro met een sublieme pass. Cayun rent richting de bal. Cayun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Cayun is nu in balbezit. Cayun schiet op doel. Blanco probeert de bal aan de voet te houden. Alderete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensa y Justicia 1983 - Ferrreyra fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Defensa y Justicia 1983 59%, Ferrreyra fc 41%.
Defensa y Justicia 1983 - Ferrreyra fc 0:1

51e minuut.
Caicheo is nu in balbezit. Caicheo geeft een hoge lob. Cayun rent richting de bal. Cayun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Defensa y Justicia 1983 - Ferrreyra fc 0:2

63e minuut.
Sendon rent richting de bal. Sendon geeft een hoge lob. Bosca rent richting de bal. Bosca haalt uit met een fantastische trap. Gracián probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Webber passt de bal met de wreef. Charro probeert naar een medespeler te passen. Cayun rent richting de bal. Cayun haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Blanco de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Margall geeft een lange en hoge pass. Charro is nu in balbezit. Charro passt de bal in één keer door. Cayun is nu in balbezit. Cayun draait met de bal, schiet en ... Alderete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Defensa y Justicia 1983 43%, Ferrreyra fc 57%.
Defensa y Justicia 1983 - Ferrreyra fc 0:2