Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
boquita papa Dep Maipu
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 21.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Szejer onderschept slim de pass. Szejer passt de bal met de wreef. Sandiano met een sublieme pass. Larghi is nu in balbezit. Larghi draait met de bal, schiet en ... Olivi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Narodowsky passt de bal zonder na te denken. Daar is Barman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narodowsky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Narodowsky krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De Vincenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vincenzo schiet op doel. Senkler is nu in balbezit. Senkler draait met de bal, schiet en ... Castiglioni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
boquita papa - Dep Maipu 1:0

33e minuut.
Senkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiman rent richting de bal. Senkler verovert de bal door een tackle van achteren. Senkler schiet op doel. Castiglioni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
boquita papa - Dep Maipu 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boquita papa 47%, Dep Maipu 53%.
boquita papa - Dep Maipu 2:0

58e minuut.
Korzin rent richting de bal. Adreani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Los Milagros. De Los Milagros krijgt een gele kaart.

76e minuut.
De Vincenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vincenzo passt de bal zonder na te denken. Senkler rent richting de bal. Senkler haalt uit met een fantastische trap. Castiglioni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
boquita papa - Dep Maipu 3:0

90e minuut.
Klungelig pakt Kleiman de bal. De Vincenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kleiman krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: boquita papa 50%, Dep Maipu 50%.
boquita papa - Dep Maipu 3:0