Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fran Allignani FC TheQueenOfFutbol
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Bullrich passt de bal zonder na te denken. Kerpel bereikt de bal nog maar net als eerste. Donnet geeft de bal voor. Aymo is nu in balbezit. Aymo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Molina is nu in balbezit. Bullrich begaat een overtreding. Molina raakt geblesseerd tijdens het duel. Von Bilderling zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Linares heeft problemen om de bal te vangen. Linares geeft een hoge lob. Portugal bokst de bal weg.

5e minuut.
Bullrich geeft een hoge lob. Donnet kopt de bal weg. Aymo rent richting de bal. Aunzunbud bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunzunbud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kerpel passt de bal zonder na te denken. Strejilevich is nu in balbezit. Martire speelt de bal door. Farragut is nu in balbezit. Farragut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rearte speelt de bal door. Inworp. Linares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aunzunbud bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunzunbud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Von Bilderling probeert naar een medespeler te passen. Aymo is nu in balbezit. Aymo passt de bal met de wreef. Aunzunbud rent richting de bal. Aunzunbud schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bastianini probeert de bal aan de voet te houden. Murillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunzunbud geeft een hoge lob. Linares is nu in balbezit. Linares schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fran Allignani FC 47%, TheQueenOfFutbol 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fran Allignani FC - TheQueenOfFutbol 0:0

57e minuut.
Von Bilderling rent richting de bal. Von Bilderling geeft de bal voor. Verona heeft problemen om de bal te vangen. Aymo is nu in balbezit. Aymo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bullrich onderschept slim de pass. Bullrich met een sublieme pass. Aguírrez is nu in balbezit. Farragut onderschept slim de pass. Farragut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aymo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aymo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Torrente de bal. Aunzunbud bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunzunbud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fran Allignani FC 39%, TheQueenOfFutbol 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fran Allignani FC - TheQueenOfFutbol 0:0