Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Almirante Brown boquita papa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Klungelig pakt Szejer de bal. Hughson rent richting de bal. Cavecedo onderschept slim de pass. Carrascosa rent richting de bal. Carrascosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Stoisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szejer verovert de bal door een tackle van achteren. Szejer probeert naar een medespeler te passen. Carrascosa rent richting de bal. Carrascosa haalt uit met een fantastische trap. Olivi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Scarzello geeft een lange en hoge pass. Vukojicic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Senkler rent richting de bal. De Vincenzo is nu in balbezit. De Vincenzo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Een oude blessure zorgt ervoor dat Olivi niet meer kan verder spelen. Larivière komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Carrascosa probeert naar een medespeler te passen. Barman is nu in balbezit. Cavecedo begaat een overtreding. Cavecedo krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Barman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morgavi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrascosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrascosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Larivière trapt de bal weg. De Vincenzo kopt de bal weg. Carrascosa is nu in balbezit. Carrascosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Almirante Brown - boquita papa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Almirante Brown 54%, boquita papa 46%.
Club Almirante Brown - boquita papa 1:0

46e minuut.
Stoisa is nu in balbezit. Stoisa geeft de bal voor. Klungelig pakt Braghieri de bal. Cavecedo rent richting de bal. Cavecedo haalt uit met een fantastische trap. Larivière kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Carrascosa met een sublieme pass. Morgavi rent richting de bal. Morgavi haalt uit met een fantastische trap. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Barman is nu in balbezit. Barman probeert naar een medespeler te passen. Senkler rent richting de bal. Senkler schiet op doel. Catelican probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Maceratesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De la Vega probeert de bal aan de voet te houden. Scarzello is nu in balbezit. Zuber rent richting de bal. De Vincenzo is nu in balbezit. De Vincenzo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Scarzello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Vincenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt De la Vega zijn tegenspeler op de grond. De Vincenzo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Almirante Brown 57%, boquita papa 43%.
Club Almirante Brown - boquita papa 1:0