Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enfermos fc sportivo verdolaga
442 Tactiek 532
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 24.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Killer is nu in balbezit. Tacul bereikt de bal nog maar net als eerste. Killer is nu in balbezit. Hummel is nu in balbezit. Hummel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ruzzo geeft de bal voor. Capogrosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Capogrosso geeft de bal voor. Hummel is nu in balbezit. Hummel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Enfermos fc - sportivo verdolaga 0:1

41e minuut.
Tacul geeft de bal voor. Villa is nu in balbezit. Villa probeert naar een medespeler te passen. Hummel rent richting de bal. Hummel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Enfermos fc - sportivo verdolaga 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enfermos fc 60%, sportivo verdolaga 40%.
Enfermos fc - sportivo verdolaga 0:2

55e minuut.
Kabak verovert de bal door een tackle van achteren. Hummel is nu in balbezit. Hummel passt de bal met de wreef. Killer bereikt de bal nog maar net als eerste. Killer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Maranghello met de inworp. Klungelig pakt Capogrosso de bal. Capogrosso geeft een lange en hoge pass. Hummel probeert de bal met de borst te controleren. Armstrong rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Capogrosso passt de bal in één keer door. Maranghello is nu in balbezit. Maranghello speelt de bal door. Killer is nu in balbezit. Killer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Maurois geeft een lange en hoge pass. Kabak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Villa de bal. Villa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enfermos fc 69%, sportivo verdolaga 31%.
Enfermos fc - sportivo verdolaga 0:2